MTV Video Music Awards 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Τα MTV Video Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Prudential Center, στο Newark του New Jersey. Stars και it girls πάτησαν το κόκκινο χαλί υιοθετώντας τα πιο εντυπωσιακά και εκκεντρικά beauty looks ακολουθώντας τις τάσεις που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

Lizzo: Με το απόλυτο μονοχρωματικό look. Συνδυάζει το χρώμα της απίθανης δημιουργίας που φορά με το κραγιόν στα χείλη της. 

Taylor Swift: Παραμένει πιστή στο αγαπημένο της κόκκινο χρώμα στα χείλη και τονίζει το βλέμμα με το τέλειο winged liner και μικροσκοπικά κρύσταλλα. 

Sofia Carson: Με total black look που την κάνει να μοιάζει με Σισιλιάνα. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε χαμηλό κότσο με χωρίστρα στη μέση. Όσο αφορά στο μακιγιάζ συνδυάζει το μαύρο eyeliner με τις nude αποχρώσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο δημιουργώντας ένα look που θεωρείται πλέον κλασικό. 

Dove Cameron: Πλεξούδες στο πλάι, χωρίστρα στη μέση, δύο τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Το look της είναι εμπνευσμένο από τα 90’s και θα συζητηθεί πολύ. 

Photos: Splash/Ideal Images

Read More

And More