Movember: Η Max Factor στηρίζει το κίνημα για τα θέματα υγείας των ανδρών

Η Max Factor μέσα από την υποστήριξη της εκστρατείας Movember, επιθυμεί να φέρει ένα βήμα πιο κοντά την ομορφιά με την ευαισθητοποίηση, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τα θέματα υγείας των ανδρών αλλά και τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου όπως και άλλων ασθενειών.

Είναι γεγονός, πως ο μήνας Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ανδρική υγεία  και αποτελεί πλέον παράδοση για τους άνδρες να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξής του κινήματος. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι συμβολική,  προτρέποντας και υπενθυμίζοντας στους άνδρες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους. Με αφετηρία τα παραπάνω δεδομένα, η Max Factor δημιουργεί ένα challenge με σκοπό να λάβει χώρα στα social media, προσκαλώντας το κοινό, ανεξαρτήτως φύλου, να συμμετέχει και να μεταδώσει το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της εκστρατείας ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τα hashtags:  #MF_Movember & #MaxFactorsupportsMovember.

Ειδικότερα, όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να φωτογραφηθούν για καλό σκοπό, χρησιμοποιώντας τα πιο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του brand και σχεδιάζοντας ένα μουστάκι στο χέρι ή στο πρόσωπο μεταδίδοντας με συμβολικό τρόπο αυτό το τόσο σημαντικό μήνυμα.

Αδιαμφισβήτητα, η Max Factor υπογραμμίζει την ανάγκη ευαισθητοποίησης και καλεί όλους να κάνουν γνωστή τη σπουδαιότητα πρόληψης και υιοθέτησής ενός υγιεινού αλλά και ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Read More

And More