Multitasking: Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους είναι η τέλεια λύση για τις διακοπές

Ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές και το μόνο που σκέφτεσαι είναι η παραλία, η χαλάρωση και τα coctails στο beach bar. Προσπαθείς να οργανωθείς ταυτόχρονα ώστε να μην ξεχάσεις τα απαραίτητα ειδικά όσο αφορά στα προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου.  

Προσοχή: Δεν θα πάρεις μαζί σου όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο μπάνιο. Είναι υπερβολή. Θα κινηθείς μεθοδικά ώστε να είναι η βαλίτσα σου ελαφριά και να περιέχει τα άκρως απαραίτητα χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα περιοριστείς. Θα δημιουργήσεις τα ωραιότερα make up looks ακολουθώντας τις τάσεις. Το δέρμα σου σε πρόσωπο και σώμα θα είναι ενυδατωμένο και λαμπερό ενώ θα συνεχίσεις να περιποιείσαι τα μαλλιά σου χαρίζοντας θρέψη και προστασία. 

Πως θα πετύχεις όλα αυτά με τα ελάχιστα προϊόντα;

Υπάρχει ένα μικρό μυστικό. Μία μόνο λέξη: Multitasking. Αυτή ακριβώς είναι η λύση. Οι φόρμουλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένα λάδι για παράδειγμα που απλώνεται σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, προσφέρει την απαραίτητη υγρασία, λάμψη αλλά και τέλειο άρωμα. Ή ένα stick που μπορείς να εφαρμόσεις σε ζυγωματικά, χείλη και μάτια δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό look. 

Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα και πιο πρακτικά multitasking beauty προϊόντα και είμαι σίγουρη πως θα σε κάνω πολύ ευτυχισμένη. 

Chanel Multi Use Glow Stick: Ένα super ενυδατικό προϊόν λάμψης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο αλλά και ως highlighter χαρίζοντας ένταση στα ζυγωματικά. Επίσης είναι κατάλληλο και για natural finish αν το εφαρμόσεις μετά τον ανάλαφρο φον ντε τεν αλλά και στα μάτια ή τα χείλη αν είσαι fan του no makeup make up. 

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick: Στικ που χαρίζει λάμψη και χρώμα στα ζυγωματικά αλλά και μια bronze πινελιά στην επιδερμίδα. Μια απαλή σύνθεση με κρεμώδη υφή που μεταμορφώνεται σε πούδρα αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την δέρμα. Το απλώνεις σε όλο το πρόσωπο ή απλά στα σημεία που θέλεις να χαρίζεις λαμπερό φινίρισμα. 

Dr. PawPaw Multipurprose Soothing Balm: Φυσικό, cruelty-free και vegan προϊόν κατάλληλο για τα χείλη, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζει απαλότητα και λάμψη στα χείλη, ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως conditioner για τα μαλλιά. Ταυτόχρονα περιποιείται τα νύχια και την περιοχή γύρω από αυτά. 

Nuxe Huile Prodigieuse Or: Πρόκειται για το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού. Ένα λάδι με shimmer που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Απλώνεις μικρή ποσότητα στο ντεκολτέ, τους ώμους και τα πόδια αναδεικνύοντας το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Στο πρόσωπο εφαρμόζεται ως highligter ενώ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά. Παράλληλα αφήνει ένα σοφιστικέ floral άρωμα. Extra Tip: Μπορείς να αναμείξεις μικρή ποσότητα με το φον ντε τεν αν θέλεις ιριδίζον φινίρισμα.  

Embryolisse Lait-Creme Concentre: Κρέμα με υφή γαλακτώματος που χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη, χρησιμοποιείται ως primer πριν το μακιγιάζ ενώ είναι κατάλληλη για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό της επιδερμίδας. Παράλληλα έχει καταπραϋντική δράση και μειώνει τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα. Περιέχει στη σύνθεση της λιπαρά οξέα και βιταμίνες που συμβάλλουν στην κυτταρική ανανέωση και ενισχύουν την ελαστικότητα. Πρόκειται για το προϊόν που υπάρχει στο νεσεσέρ των celebrity make up artists και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer: Μολύβι ματιών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να σχηματίσεις περίγραμμα ή να το απλώσεις στο κινητό βλέφαρο με πινέλο ως σκιά. Παράλληλα είναι κατάλληλο και για τα φρύδια χαρίζοντας ένταση και καλύπτοντας τυχόν κενά. Είναι αδιάβροχο, που σημαίνει πως μπορείς χωρίς φόβο να κάνεις τις βουτιές σου στη θάλασσα και την πισίνα.  

Read More

And More