Nicola Peltz: Η προσωπική της facialist αποκαλύπτει τα πάντα για την περιποίηση της επιδερμίδας της πριν το γάμο

Η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στην πολυτελή βίλα της νύφης στο Μαϊάμι. Πρόκειται για το γάμο της χρονιάς και οι λεπτομέρειες τόσο της τελετής και των καλεσμένων όσο και για το beauty look της Nicola έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται γνωστές.

Σου αποκάλυψα ήδη όσα αποκάλυψε σήμερα ο celebrity hairstylist Adir Abergel που επιμελήθηκε το χτένισμα της όσο και η make up artist Kate Lee που δημιούργησε το chic glam look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltz)

Ο Tom Bachik, nail artist της Jennifer Lopez μεταξύ άλλων stars, ήταν εκείνος που δημιούργησε το κομψό μανικιούρ της. 

Last but least έρχεται η προσωπική της facialist να μιλήσει για την περιποίησης στην επιδερμίδα της Peltz πριν από το γάμο και είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείς ειδικά αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη μέσα στην άνοιξη ή τους επόμενους μήνες.

Πρόκειται για την Lena Bratschi, του ινστιτούτου Carasoin στο Los Angeles που χάρισε ένα ονειρεμένο δέρμα στην Mrs Beckham-Peltz η οποία φρόντισε να την ευχαριστήσει σε ένα από τα stories της στο Instagram λίγο πριν τη μεγάλη ημέρα. 

H facialist φροντίζει το δέρμα της Nicola τα τελευταία δέκα χρόνια και αυτό σημαίνει πως γνωρίζει τα πάντα για τις ανάγκες του. Έχει υπέροχη επιδερμίδα αλλά λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων τον τελευταίο καιρό, τα ταξίδια αλλά και το βαρύ μακιγιάζ για τις ανάγκες των γυρισμάτων, έχασε τη φυσική της λάμψη και ισορροπία. Βασικό ζητούμενο λοιπόν πριν από τη μεγάλη ημέρα ήταν να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη, ελαστικότητα και παράλληλα τέλεια αναζωογόνηση και φρεσκάδα. 

Αρκετούς μήνες πριν από το γάμο ακολούθησε συγκεκριμένη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ώστε να επαναφέρει το δέρμα της στην αρχική του κατάσταση. Η τέλεια όψη όμως την ημέρα του γάμου της οφείλεται στην παρουσία της facilasist στην πολυτελή βίλα, την τελευταία εβδομάδα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltz)

Η Lena Bratschi ξεκίνησε με μια LED θεραπεία που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Συνέχισε με ενέσεις οξυγόνου που χαρίζουν θρέψη και ενυδάτωση αλλά και κρυογονικά βλαστοκύτταρα που προσφέρουν υγιή όψη. 

Παράλληλα έκανε λεμφικό μασάζ με πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου ώστε να μειώσει την πίεση και το άγχος της νύφης και τέλος προχώρησε σε θεραπείες σύσφιξης ώστε να αναδείξει τα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, εστίασε στη σωστή και πλούσια ενυδάτωση αφού είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει το δέρμα την τέλεια λάμψη και ταυτόχρονα να δημιουργηθεί ο κατάλληλος καμβάς για το μακιγιάζ. 

Photos: Splash

Read More

And More