Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της beauty look

H Nicola Peltz παντρεύτηκε τον Brooklyn Beckham το περασμένο Σάββατο σε μια τελετή που συζητήθηκε πολύ αν και δεν διέρρευσε καμία απολύτως λεπτομέρεια μέχρι σήμερα το πρωί. Απαγορεύτηκε στους καλεσμένους να ανεβάσουν φωτογραφίες από την τελετή ή το χώρο ενώ υπήρχε ασφάλεια παντού. 

Και σήμερα το πρωί όλες οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές. Ακόμη και για το νυφικό της beauty look. Οι experts φρόντισαν να αποκαλύψουν τα πάντα, με πρώτο και καλύτερο τον celebrity hairstylist Adir Abergel. Εκείνον που επιμελήθηκε και το νυφικό look της Hailey Bieber επίσης. 

Ο Abergel δημιούργησε στην Mrs. Beckham ένα iconic half up που θυμίζει έντονα το 90’s hair look της Claudia Schiffer αλλά και της Brigite Bardot. Με τις εμβληματικές curtain bangs άψογες και τα υπόλοιπα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

“Ζητούμενο ήταν τα μαλλιά της Nicola να είναι όμορφα, απαλά και λαμπερά αλλά και με όγκο και κίνηση ταυτόχρονα” λέει ο Abergel. Επίσης αποκάλυψε πως λίγο πριν το γάμο της χάρισε μια πιο λαμπερή και ανοιχτή απόχρωση. “Το μυστικό για το τέλειο look είναι να μην ξεφεύγει η νύφη από το προσωπικό της style. Να παραμένει πιστή σε αυτό που είναι” υποστηρίζει ο hair expert. 

Το μακιγιάζ της νύφης δημιούργησε η make up artist του οίκου Chanel, Kate Lee που ακολούθησε την ίδια 90’s φιλοσοφία χαρίζοντας ένα δροσερό και φυσικό φινίρισμα στο δέρμα της χρησιμοποιώντας το Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick στην απόχρωση Pearlscent. 

Read More

And More