Scarlett Johansson: Λανσάρει το δικό της beauty brand και το εγκαινιάζει με λογαριασμό στο Instagram

Μία μετά την άλλη οι celebrities δημιουργούν τη δική τους beauty σειρά. Jennifer Lopez, Victoria Beckam, Rihanna, Selena Gomez, Hailey Bieber και Rosie Huntington-Whiteley είναι μερικές μόνο. Η αγάπη τους για τέλεια επιδερμίδα ή άψογο μακιγιάζ είναι γνωστή ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν μια επιχειρηματική δραστηριότητα αναγκαία λόγω της πανδημίας και της απουσίας τους από το επάγγελμά τους. 

Και τώρα έρχεται η σειρά της Scarlett Johansson να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη τάση. Λανσάρει beauty σειρά και την εγκαινιάζει με λογαριασμό στο Instagram. Η σειρά ονομάζεται The Outset και περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης που κυκλοφορούν την 1η Μαρτίου και η ίδια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Outset (@theoutset)

“Έχω υπάρξει ambassador πολλών luxury brands κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και η εμπειρία ήταν υπέροχη. Σε κάθε καμπάνια έπαιζα ένα ρόλο και τώρα θέλω να δημιουργήσω μια δική μου μάρκα, αληθινή που μου ταιριάζει” δήλωσε η Johansson. Ο σύζυγός της μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να την τρολάρει αφού σχολίασε κάτω από φωτογραφία της “Είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί σου?” υπονοώντας πως δεν βρίσκεται όσο θα ήθελε με την πολυάσχολη αγαπημένη του. 

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τα πάντα για τις φόρμουλες και την ιδιότητα τους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. 

Κεντρική photo: Splash/Ideal Images

Read More

And More