Street style: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στις εβδομάδες μόδας

To street style στις εβδομάδες μόδας είναι πηγή έμπνευσης και super εντυπωσιακά. It girls, bloggers, vloggers και influencers με τέλεια beauty looks που είναι ήδη μεγάλες τάσεις ή θα γίνουν άμεσα περπατούν στους δρόμους των Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο αλλά και Κοπεγχάγη. Εκείνες χαμογελούν αινιγματικά καθώς ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τα fashion shows των διασημότερων οίκων μερικές φορές από την πρώτη σειρά. 

Στις φετινές εβδομάδες είδαμε εξίσου συγκλονιστικά χτενίσματα και make up looks που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις και θα αντιγράψεις. Πλεξούδες, κομψά buns, έντονα αλλά και σκούρα χρώματα στα χείλη και υπέροχα eye make up looks είναι μερικά μόνο. Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα και αποφάσισε ποιο θα αντιγράψεις πρώτο. 

Κομψό σινιόν: Κλασικό και ωραιότερο από ποτέ. Τα it girls το λατρεύουν και το υιοθετούν τόσο στις καθημερινές όσο και τις βραδινές τους εξόδους. Κι αν πρόκειται για ημέρες σαν τις συγκεκριμένες δεν υπάρχει καταλληλότερο hairstyle από το συγκεκριμένο όποιο outfit κι αν έχουν αποφασίσει να υιοθετήσουν. 

Valentina Frugiuele/Getty Images/Ideal Images

Αξεσουάρ: Επιστρέφουν δυναμικά. Τα απλά pins είναι η καλύτερη ιδέα να στολίσεις τα μαλλιά ακόμη κι αν είναι κομμένα σε ένα super vool pixie. Η χωρίστρα είναι αυστηρά και μόνο στη μέση, το look είναι sleek και τα pins στοιχισμένα. Απλά απίθανο. 

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Images

Περίτεχνη αλογοουρά: Χτένισμα που θυμίζει γλυπτό κι εκείνο που μπορείς να αντιγράψεις ακόμη και την ημέρα του γάμου σου. Οι φιόγκοι συνεχίζουν να είναι τάση αλλά όταν τους δημιουργείς με τα ίδια τα μαλλιά το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. 

Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Images

Αυστηρό bob: Ήρθε για να μείνει και θεωρείται πλέον το πιο κλασικό κούρεμα των τελευταίων δεκαετιών. Τη φετινή σεζόν φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους και έχει αυστηρή γραμμή με χωρίστρα στη μέση. Τα πολύ ανοιχτά highlights στο μπροστινό μόνο μέρος είναι ένα ακόμη μεγάλο trend που αναβαθμίζει το καρέ. 

Christian Vierig/Getty Images/Ιdeal Images

Φουλάρι: Ένα ακόμη αξεσουάρ που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες και ειδικά το καλοκαίρι. Καιρός να βγουν και πάλι στην επιφάνεια τα αγαπημένα σου μεταξωτά φουλάρια με τα οποία θα στολίσεις την πιο απλή αλογοουρά. 

Έντονη σκιά: Οι σκιές ματιών σε μπλε αποχρώσεις είναι huge trend. Οι πολύ έντονες όμως με πράσινους υποτόνους είναι τέλειες για τα καστανά μάτια και τα it girls τις άπλωσαν ανεπιτήδευτα στα βλέφαρα.  

Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Images

Vampy Lips: Κι όμως είναι το απόλυτο look της άνοιξης. Με άψογη, ματ επιδερμίδα και τονισμένα ζυγωματικά πρόκειται για το glam make up look που θα συζητηθεί. 

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Images

New Smoky: Οι σκοτεινές αποχρώσεις στα μάτια τώρα έχουν ένα ανάλαφρο φινίρισμα που χαρίζουν μια σοφιστικέ πινελιά. Πρόκειται για τη νέα εκδοχή του κλασικού smoky eyes που τα beauty icons δημιούργησαν χρησιμοποιώντας γκρι και καφέ αποχρώσεις αποφεύγοντας το σκληρό μαύρο. 

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Images

Vibrant lips: Κόκκινο και φούξια κραγιόν επέλεξαν που συνδύασαν με casual outfit αποδεικνύοντας πως τα έντονα χρώματα στα χείλη ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Μην περιορίζεσαι λοιπόν ειδικά τώρα που έβγαλες τη μάσκα προστασίας. 

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Images

Double Winged liner: Ήρθε η στιγμή να υιοθετήσεις το eye make up look που δημιούργησαν οι make up artists στα fashion shows. Είναι εντυπωσιακό και δραματικό και μπορείς να το “φορέσεις” ακόμη και το πρωί αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό. 

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Images

Τώρα μένει να επιλέξεις ποιο θα αποκτήσεις απόψε κιόλας.

 

 

Read More

And More