To φετινό Le Défilé της L’Oréal Paris ήταν μια ωδή στην γυναικεία αυτοεκτίμηση

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, η L’Oréal Paris, επίσημος συνεργάτης του Paris Fashion Week, επέστρεψε με το τέταρτο κατά σειρά «Le Défilé L’Oréal Paris». Η υπαίθρια πασαρέλα ήταν ανοιχτή για το κοινό φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμα πιο έντονα την αξία της Αυτοεκτίμησης.  Το σόου, που αποτέλεσε μια ωδή στη γυναικεία ενδυνάμωση και τη διαφορετικότητα, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της L’Oréal Paris να υποστηρίζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η κεντρική αξία στη «καρδιά» της μάρκας ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Stand Up», που δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει την παρενόχληση σε δημόσιους χώρους και να επιτρέψει στις γυναίκες να ζουν την καθημερινότητά τους χωρίς φόβο.

Το φετινό show είχε μια τολμηρή, δημιουργική κατεύθυνση γιορτάζοντας την ελευθερία των κινήσεων, της αυτό-έκφρασης και της θηλυκότητας. Πραγματοποιήθηκε στο Parvis des Droits de L’Homme, σημείο που υιοθετήθηκε για πρώτη φορά η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η L’Oréal Paris μετονόμασε τον ιστορικό χώρο σε Parvis des droits de l’Homme et de la Femme, ενισχύοντας το μήνυμα ενδυνάμωσης για κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη και χωρίς περιορισμούς ομάδα διεθνών εκπροσώπων της L’Oréal Paris, συμπεριλαμβανομένων των Katherine Langford, Helen Mirren, Camila Cabello, Gemma Chan, Yseult, Nidhi Sunil, Aja Naomi King, Camille Razat, Jaha Dukureh, Liya Kebede, Cindy Bruna, Soo Joo Park, Luma Grothe, Nikolaj Coster Waldau και Marie Bochet περπάτησαν στην πασαρέλα, συνεχίζοντας την παράδοση της μάρκας που φέρνει το μοναδικό της όραμα στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης.

Η μάρκα έχει συνεργαστεί με εμβληματικούς και δυναμικούς οίκους μόδας όπως οι Balmain, Elie Saab, Mugler, Issey Miyake, καθώς και με μια σειρά από ταλαντούχους αναδυόμενους σχεδιαστές όπως ο Koché, ο Ester Manas και πολλοί άλλοι.

Ως επίσημος συνεργάτης ομορφιάς της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, η L’Oréal Paris συνεχίζει να εκδημοκρατίζει τη μόδα και την ομορφιά, προβάλλοντας την ουσία και τη διαφορετικότητα της Παριζιάνικης fashion σκηνής σε όλο τον κόσμο. H Val Garland, Global make-up artist της L’Oréal Paris, και ο παγκοσμίου φήμης γκουρού των μαλλιών Stephane Lancien βρίσκονταν επίσης στο σόου και δημιούργησαν απίστευτες εμφανίσεις, αποκαλύπτοντας τις πιο λαμπερές τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ και δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πάνε στα παρασκήνια για μια behind-the-scenes εμπειρία από τα πιο μοντέρνα beauty looks της σεζόν.

 

 

Read More

And More