Zωγράφισε και εσύ ένα μουστάκι και μετέδωσε το μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας Μovember

Mε το σύνθημα «Μαζί, στηρίζουμε τους άνδρες της ζωής μας» η Max Factor ενώνει τη φωνή της με την παγκόσμια εκστρατεία Movember, με στόχο την αφύπνιση και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την ανδρική υγεία, μεταφέροντας το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης.

Αυτό τον Νοέμβριο, η Μax Factor «φοράει» και πάλι το μουστάκι της για καλό σκοπό και μέσα από μία διασκεδαστική σκοπιά, καλεί το κοινό και τους λάτρεις του brand να ενώσουν τις φωνές τους και όλοι μαζί ανεξαρτήτως φύλου να κάνουν τη διαφορά στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια μέσω των κοινωνικών δικτύων προκειμένου να ενθαρρύνουν το κοινό και να μεταδώσουν το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της εκστρατείας.

Με «σύμμαχο» το μουστάκι, τους καλεί να σχεδιάσουν ένα μουστάκι στο χέρι ή στο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας τα πιο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του brand και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media με το hashtag #MaxFactorsupportsMovember.

Αν δείτε λοιπόν άνδρες να αφήνουν μουστάκι το Νοέμβριο και τις γυναίκες να φωτογραφίζονται με ένα μουστάκι μην παραξενευτείτε. Είναι γεγονός, πως ο μήνας Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ανδρική υγεία και αποτελεί πλέον παράδοση για τους άνδρες να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι συμβολική, προτρέποντας και υπενθυμίζοντας στους άνδρες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους.

Read More

And More