Αγοράζω κάθε χρόνο τα δώρα από την The Body Shop και αυτά είναι που διάλεξα για αυτά τα ξεχωριστά Χριστούγεννα!

Υπάρχουν μερικές βασικές αρχές σε αυτήν εδώ τη ζωή όπως ότι η γη είναι στρογγυλή, ότι τα Χριστούγεννα τρώμε μελομακάρονα και ότι κάθε τέτοια εποχή αγοράζουμε χριστουγεννιάτικα δώρα από την The Body Shop. Και μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι πολύ διαφορετικά από όλα όσα έχουμε ζήσει μέχρι στιγμής, αλλά α) αυτές οι βασικές αρχές παραμένουν σταθερές και μάλιστα β) η The Body Shop μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων και να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και τις καρδιές των ανθρώπων που αγαπάμε με μερικά υπέροχα δώρα, όποιο και αν είναι το budget μας. 

Το πιο βασικό, όμως, είναι ότι στους καιρούς που διανύουμε πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί και σε αυτό το #makeitalltogether πλαίσιο η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις μας με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Women Act με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους σε πολιτικό, κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο. Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, μέρος των εσόδων από τις αγορές σας, θα διατεθεί στην MKO Women Act για τη στήριξη δράσεων με σκοπό τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Παρακάτω μερικά από τα δώρα που διάλεξα φέτος για τους αγαπημένους μου! Για να πάρεις ιδέες ή, γιατί όχι, να πάρεις ακριβώς το ίδιο!

Για τη μαμά μου που αγαπά να φροντίζει την επιδερμίδα του σώματός της!

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα η The Body Shop λανσάρει τρεις συλλεκτικές μυρωδιές τις οποίες εσωκλείει μέσα σε αφρόλουτρα, body butters, σαπούνια και ένα σωρό ακόμη προϊόντα σώματος. Φέτος, αυτές οι τρεις μυρωδιές είναι οι Festive Berry, Warm Vanilla (μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής χρονιάς δεν θα γινόταν να μην επαναναλανσαριστεί!) και Winter Jasmine. Και επειδή ξέρω πόσο η μητέρα μου αγαπά να φροντίζει την επιδερμίδα της (και να στολίζει και το μπάνιο της) είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί! Την φαντάζομαι ήδη να τα ανοίγει και να τα μυρίζει! Εδώ θα βρεις τα προϊόντα της συλλογής Festive Berry, εδώ το Warm Vanilla κι εδώ το Winter Jasmine

Για τον μπαμπά μου που παραμένει παραδοσιακός

Οι άντρες της ζωής μας αξίζουν το καλύτερο. Σωστά; Στην The Body Shop φυσικά και θα βρεις δώρα για εκείνους όποιο κι αν είναι το στιλ τους- όποιο κι αν είναι το budget σου! Και με αυτό εδώ το kit ξυρίσματος (λέγεται Shave Away Kit και κοστίζει €26.00) μόλις μπήκε τικ δίπλα από το κουτάκι “Δώρο για τον μπαμπά μου”! 

Για την αδερφή μου που λατρεύει τα αρώματα

Χρωστάω πολλά αρώματα μπουκάλια White Musk στην αδερφή μου από τότε που φορούσα το άρωμα της κρυφά για να βγω. Κι επειδή αυτή η μυρωδιά είναι η πιο… συναισθηματική για εμάς (από την εφηβεία μας μέχρι τώρα έχει ντύσει μερικές από τις ωραιότερες στιγμές μας), αυτό το δώρο είμαι σίγουρη ότι θα την ενθουσιάσει. Και ίσως να την συγκινήσει ;). White Musk Big Gift Box με άρωμα, αφρόλουτρο και body lotion, €30.00.

Για την κολλητή μου που είναι skincare addict (εχμ! Δείξε μου το φίλο σου!) 

Είμαι τεράστια οπαδός του skincare και ακόμη περισσότερο του double cleansing (αν επιχειρήσεις να πλύνεις το πρόσωπό σου με gel και νερό χωρίς να έχεις κάνει πρώτα ντεμακιγιάζ, θα είναι σαν να μπαίνεις για ντους με τα ρούχα σου). Κι επειδή στις φιλίες λειτουργεί συνήθως το δείξε μου τον φίλο σου, εντελώς συμπτωματικά (καθόλου) skincare addict είναι και η κολλητή μου η οποία σίγουρα θα αγαπήσει αυτό το σετ με το balm καθαρισμού, το πετσετάκι και το gel προσώπου, όλα με χαμομήλι! Το Camomile Gentle Make-Up Removal Kit κοστίζει €30.00 και θα το βρεις εδώ

Και μερικές ακόμη ιδέες για δώρα!

Οι επιλογές δώρων που μπορείς να βρεις στα καταστήματα The Body Shop και φυσικά online εδώ είναι πάρα πολλές και η λίστα ατελείωτη. Παρακάτω θα βρεις μερικές ακόμη από τις- επαναλαμβάνω- πααααρα πολλές!

Μικρά δώρα για όλους!

Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο και που με οδηγεί κάθε τέτοια εποχή στην The Body Shop για να πάρω δώρα είναι ότι μπορώ να δείξω την αγάπη μου σε αυτούς που θέλω όποιο κι αν είναι το budget μου. Για παράδειγμα, η The Body Shop κάθε χρόνο βγάζει αυτά τα συλλεκτικά και πολύ cute σφουγγάρια για το σώμα, όπως αυτό εδώ το οποίο ενώ κάθε φορά προορίζεται για δώρο, καταλήγει πάντα στο μπάνιο μου (Είχα, όμως, την πρόθεση)! Christmas Pudding Bath Lily, €6.00.

Create your own gift!


Αυτό που μου συμβαίνει κάθε φορά που μπαίνω σε ένα κατάστημα The Body Shop είναι ότι είναι στα μάτια μου σαν ζαχαροπλαστείο: δεκάδες ζαχαρωτά από τα οποία δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Σε αυτή την περίπτωση, κάνω ότι θα έκανα και σε ένα ζαχαροπλαστείο: παίρνω το κουτί μου και βάζω μέσα ότι μου αρέσει! Αυτή, λοιπόν, είναι και η λογική του “Create your own gift!”.