Αιδοίου μονόλογοι: το σχήμα στο μπικίνι που θα τον κάνει να… παραμιλάει!

Αιδοίου μονόλογοι: το σχήμα στο μπικίνι που θα τον κάνει να… παραμιλάει! | tlife.gr

Θυμάσαι το επεισόδιο του Sex and The City όπου η Carrie και οι τρεις φίλες της πειραματίστηκαν με το… brazilian μπικίνι (ολική αποτρίχωση) με τεράστια επιτυχία; Έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά: η Carrie παντρεύτηκε, η Charlotte γέννησε, η Samantha έκανε μακροχρόνια σχέση και χώρισε. Ένα πράγμα, όμως, παραμένει το ίδιο: το μπικίνι και η αποτρίχωση της συγκεκριμένης περιοχής εξακολουθεί να μας απασχολεί όπως τότε!

Η νέα τάση: σχήμα στο μπικίνι!
Το νέο trend στην αποτρίχωση του μπικίνι μας θέλει να πειραματιζόμαστε με διάφορα σχέδια όπως η καρδιά ή το βέλος τα οποία ξεσηκώνουν την ερωτική διάθεση του συντρόφου σου και έχουν πολλά να πουν για τη συμπεριφορά μας.
Πες μου το σχέδιο σου, να σου πω τι σκέφτεσαι:
Κι όμως, το σχήμα του μπικίνι σου μπορεί να (του) αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον τρόπο που σκέφτεσαι, τη συμπεριφορά σου και, προπάντων, την ερωτική σου διάθεση για εκείνον.
1.Η αποτρίχωση σε σχήμα καρδιάς δηλώνει ότι είσαι συναισθηματική, ρομαντική αλλά και άτακτη ταυτόχρονα. Για να του ανοιχτείς πρέπει πρώτα να αποδείξει με πράξεις ότι σε αγαπάει.
2.Η αποτρίχωση σε σχήμα βέλους δηλώνει ότι έχεις χιούμορ, είσαι απελευθερωμένη, ξέρεις τι θέλεις αλλά και τον τρόπο να το αποκτήσεις. Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από… τα πάντα και ξέρεις να διεκδικείς.
3.Η αποτρίχωση σε σχήμα απόλυτης ευθείας (λεπτή γραμμή) δηλώνει ότι σου αρέσει το flirt, δεν έχεις ταμπού και σου αρέσει να πειραματίζεσαι, αλλά μόνο με τον σύντροφό σου.
Που μπορείς να βρεις τα σχέδια:
Παντού! Σε καταστήματα καλλυντικών, σε spa και σε ινστιτούτα αισθητικής όπου μπορείς να ζητήσεις να σου κάνουν το σχέδιο που θες. Εμείς βρήκαμε στα Sephora το Bikinelle: κοστίζει € 4.50, κυκλοφορεί σε έξι σχέδια και για να το κάνεις δε θα χρειαστείς περισσότερο από 10 λεπτά.

How to:
1.Τοποθετείς το ειδικό προϊόν στο σχήμα της επιλογής σου στην περιοχή.
2.Ξυρίζεις περιμετρικά του σχεδίου.
3.Φοράς το πιο ερωτικό σου χαμόγελο, το αγαπημένο σου underwear και τον αφήνεις να ανακαλύψει τον… χαρακτήρα σου. Μετά από αυτό, εσύ ακόμη πιστεύεις ότι οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για την… εμφάνισή σου;

Extra tip:
Ξέμεινες από αφρό ξυρίσματος την πιο ακατάλληλη στιγμή; Don’t panic. Χρησιμοποίησε το conditioner των μαλλιών σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Plus: έτσι ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου και το μπικίνι είναι πιο απαλό από ποτέ!

READ more