Ακόμη και αν δεν βάφτηκες ούτε μια φορά στην καραντίνα, η Rihanna θα σε πείσει να το κάνεις!

Πριν από λίγους μήνες η Rihanna ξεκίνησε μια σειρά από makeup tutorials στα οποία η ίδια μας έδειχνε το αγαπημένο της μακιγιάζ κάθε φορά που γίνονταν με Fenty Beauty. Επειδή, όμως, μιλάμε για την Rihanna η οποία μπορεί να κάνει ότι θέλει (γιατί είναι η Rihanna!), τα tutorials αυτά σταμάτησαν πριν περίπου δύο μήνες. Ωστόσο, φαίνεται πως άξιζε η αναμονή γιατί η RiRi επανήλθε με κάτι ολοκαίνουργιο που μας αρέσει πολύ.

Αρχικά, η αφορμή ήταν το λανσάρισμα της Cheeks Out Collection, μιας συλλογής με κρεμώδη προϊόντα και πιο συγκεκριμένα δέκα ρουζ και επτά bronzers: “Μας αρέσει το μακιγιάζ να μοιάζει με επιδερμίδα! Μας αρέσει το μακιγιάζ να είναι απόλυτα φυσικό” είπε την ώρα που έκανε το blending των προϊόντων και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

Πάτησε play για να δεις όλη την διαδικασία αλλά, σε προειδοποιούμε! Μέχρι το τέλος αυτού του βίντεο η Rihanna θα σε πείσει να πιάσεις τα πινέλα και να αρχίσεις να βάφεσαι! Ακόμη και αν μέχρι λίγο πριν το θεωρούσες εντελώς μάταιο…

Read More

And More