American Music Awards! Ποια είχε το καλύτερο beauty look; Ψήφισε!

Η εβδομάδα ξεκινάει με super glam εμφανίσεις χάρη στα American Music Awards! Από τα sexy wet μαλλιά της JLO και το sultry μακιγιάζ της μέχρι τα τρία διαφορετικά στιλ που υποστήριξαν οι αδερφές Kardashian- Jenner (η Kim απουσίαζε μιας και μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές βρίσκεται στο Ντουμπάι) οι ιδέες που μπορείς να κλέψεις και για τα δικά σου beauty looks είναι άπειρες. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά παρακάτω και (βεβαίως- βεβαίως!) να ψηφίσεις την δική σου αγαπημένη beauty εμφάνιση!

Jennifer Lopez

Η JLO έχει πάντα από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις στο red carpet. Και αυτή εδώ είναι απλώς άλλη μια απόδειξη!

Rita Ora

Την Rita Ora δεν την βαριέσαι ποτέ γιατί κάθε φορά έχει και κάτι διαφορετικό να σου προτείνει! Εδώ σέταρε την σκιά της με το ρούχο της (κίτρινο στο κίτρινο), ενώ τα μαλλιά της είχαν έμπνευση από το fashion show της Carolina Herrera για την σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2015 και είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει κι εδώ.

Taylor Swift

Η Taylor Swift που άνοιξε και την βραδιά στα American Music Awards επέλεξε ένα safe μακιγιάζ που της ταιριάζει πολύ: γήινες σκιές και λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά σεταρισμένα με το γνωστό blunt cut καρέ της!
BTW: Δεν θα πιστεύεις πόσο πολύ έχει αλλάξει η Taylor Swift από το 2006; Δες εδώ!

Selena Gomez

Το πρώην κορίτσι του Justin Bieber επέλεξε ένα sleek ισπανικό σινιόν (δες εδώ πώς γίνεται), berry κραγιόν και τουφάκια βλεφαρίδες.

Heidi Klum

H Heidi Klum έκανε smokey eyes με bronze τόνους και πολύ καλά σβησμένο μολύβι περιμετρικά του ματιού, έντυσε τα χείλη της με ένα ματ ροζ κραγιόν και έπιασε τα μαλλιά της σε sleek σινιόν.

Nicki Minaj

Μας άρεσαν πολύ τα μαλλιά της Nicki Minaj και αυτό το sleek καρέ ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε στους γνωστούς τόνους του ροζ στα χείλη σεταρισμένο με μια παχιά και πολύ τραβηγμένη γραμμή eyeliner.

Fergie

H Fergie είχε τέλεια μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν πολύ, πολύ φυσικό!

Αδερφές Kardashian- Jenner

Από τις αδερφές Kardashian- Jenner η καθεμία είχε το δικό της χαρακτηριστικό στιλ. Η Kendall Jenner είχε ένα sleek χτένισμα με χωρίστρα στη μέση και πίσω από τα αυτιά με μακιγιάζ που τόνιζε τόσο όσο πρέπει τα μάτια της. Η Kylie Jenner τόνισε τα γεμάτα χείλη της και έπιασε τα χρωματιστά μαλλιά της σε ένα πρόχειρο χαμηλό σινιόν, ενώ τέλος η Khloe Kardashian έκανε ένα sultry smokey με bronze τόνους και beachy κυματισμούς στα μαλλιά της.

Read More

And More