Αμερικανικές εκλογές 2016: γιατί βάφουν με αυτό το βερνίκι τα νύχια τους!

Στις εκλογές των ΗΠΑ τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά. Για αρχή δεν επιτρέπεται να βγάλεις selfie την ώρα που ψηφίζεις (πολύ αυστηρά!) αφού σε ορισμένες πολιτείες μπορεί ακόμη και να σε συλλάβουν. Επίσης, στις περισσότερες πολιτείες με εξαίρεση το Maryland απαγορεύεται να εμφανίζεσαι στα εκλογικά κέντρα ή στα μέρη που διεξάγονται poll με T-shirt ή άλλα στοιχεία που να μαρτυρούν ποιον/ποια ψήφισες ή/και θα ψηφίσεις.

Αλλά να που οι γυναίκες έχουν πάντα τον τρόπο να βρίσκουν λύσεις. Κάπως έτσι, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς πώς και από ποιους ξεκίνησε, όσες ψηφίζουν την Hilary Clinton βάφουν τα νύχια τους με ένα συγκεκριμένο βερνίκι, το Madam President από την τελευταία συλλογή της OPI με τίτλο OPI Washington DC.

Το χρώμα είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω και πιο κάτω μπορείς να τσεκάρεις το beauty alert που έχει προκληθεί στα social media με το βερνίκι που θα μείνει στην ιστορία ως το πιο… πολιτικοποιημένο βερνίκι όλων των εποχών!


Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι το πιο ενημερωμένο βερνίκι τώρα και αν θες πραγματικά να είσαι διαβασμένη ξέρεις ποιο χρώμα θα πρέπει να κάνεις στο επόμενο ραντεβού για μανικιούρ!

Read More

And More