Αν δεν έχεις αγοράσει ποτέ advent calendar να γιατί πρέπει να ξεκινήσεις φέτος!

Χρονοδίνη: εκείνη η αίσθηση που δεν καταλαβαίνεις πότε ήταν καλοκαίρι και πότε φτάνουν Χριστούγεννα. Αλλά σε αυτό το post δεν θα σταθούμε στο πόσο γρήγορα μπορεί να περνάει ο καιρός αλλά σε όλα αυτά τα υπέροχα που φέρνουν μαζί τους τα Χριστούγεννα. Όπως τα advent calendar. Άγνωστη λέξη; Σου εξηγώ αμέσως!

Τα advent calendars είναι εκείνα τα ημερολόγια σε κουτάκια που κρύβουν μέσα τους μικρές εκπλήξεις και μετράμε μαζί τους αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα ξεκινώντας συνήθως από την 1η Δεκεμβρίου. Και η Body Shop μόλις λάνσαρε μερικά υπέροχα τέτοια calendars που πρέπει να αποκτήσεις. Ο λόγος για το πρέπει; Πέρα από το προφανές (κρύβουν μέσα τους καλλυντικά- σου φτιάχνουν τη διάθεση!) έχουν και φιλανθρωπική διάσταση. Παίζοντας αυτά τα Χριστούγεννα, στηρίζεις το PEACE PLAY PROJECT και βοηθάς τα παιδιά πρόσφυγες από την Συρία να παίξουν κι αυτά.

Παραπάνω ένα από τα advent calendars που θα βρεις στην The Body Shop και παρακάτω οι beauty εκπλήξεις που θα βρεις μέσα!

Υπάρχει κι άλλο!

Να που οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Με το που ανοίξεις την beauty έκπληξη της κάθε μέρας, θα ανακαλύψεις και μία προτεινόμενη καλή πράξη: από το να χαμογελάσεις στο πρώτο άτομο που θα δεις μέχρι το να ανακυκλώσεις τις άδειες συσκευασίες σου, μέσω της δημιουργικής επανάχρησης! Σχεδόν όλες οι συσκευασίες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να μεταμορφωθούν σε κάτι όμορφο και χρήσιμο.

Πάτησε play για να δεις μια από αυτές τις πολλές ιδέες παρακάτω…

Last chance info: τα advent calendar της The Body Shop κοστίζουν 70 ευρώ και περιέχουν δώρα αξίας 101 ευρώ.

Read More

And More