Αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο 6 προϊόντα για την καραντίνα θα ήταν αυτά!

Υπάρχει μια υποθετική ερώτηση που κάποτε διάβαζα σε κάθε συνέντευξη διασήμου: “Αν ήσουν μόνος σου σε ένα νησί τι θα ήθελες να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου;”. Αυτή η ερώτηση περνούσε πολλές φορές από το μυαλό μας κατά την διάρκεια της καραντίνας προσαρμοσμένη βεβαίως στα δεδομένα α) της εποχής β) αυτής εδώ της στήλης: “Αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο 6 προϊόντα για να περάσουμε την καραντίνα ποια θα ήταν αυτά;”.

Είμαι η Νατάσα Μπερέκου, beauty editor και beauty addict. Έχω εμμονή με το skincare και δοκιμάζω τα περισσότερα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια μου (για μένα είναι βασική αρχή για να κάνεις σωστά την δουλειά σου ως δημοσιογράφος ομορφιάς) αλλά κάποια από αυτά κατορθώνουν να μου κλέβουν την καρδιά. Βλέπεις, πίσω και πέρα από δημοσιογράφος ομορφιάς είμαι απλώς ένα κορίτσι με… αδυναμίες!

Και επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα κάνοντάς το δικό μου: “Αν έπρεπε να επιλέξω 6 προϊόντα για να περάσω την καραντίνα ποια θα ήταν αυτά;”. Όλες τις προηγούμενες μέρες ο κλειστός χώρος, η άστατη διατροφή, ή… καθόλου κίνηση τις πρώτες μέρες ώστε να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να φύγουν οι τοξίνες αλλά και εκείνα τα ένα- δύο κρασάκια που κατανάλωνα με μεγαλύτερη ευκολία γιατί να, στις αρχές όλες οι μέρες έμοιαζαν με Παρασκευές, είχαν ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μου να είναι θαμπή και αφυδατωμένη. Αυτά είναι, λοιπόν, τα 6 προϊόντα που στην δική μου περίπτωση αποδείχτηκαν σωτήρια! Και αν έπρεπε να επιλέξω μόνο 6 προϊόντα θα ήταν αυτά (ξανά και ξανά!)

 

  1. 1. BIOSOURCE TOTAL RENEW. OIL

Αν δεν έχεις καθαρίσει σωστά την επιδερμίδα σου και οι πόροι παραμένουν φραγμένοι πώς θα εισχωρήσουν τα ευεργετικά συστατικά του skincare που θα χρησιμοποιήσεις μετά σε βάθος; Για εμένα, λοιπόν, ο καθαρισμός του προσώπου είναι βασικό step και ναι, πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό προϊόν καθαρισμού. Το συγκεκριμένο λάδι προσώπου από την Biotherm μπήκε στην ζωή μου λίγο πριν την καραντίνα και εν μέσω αυτής έγινε η πιο αγαπημένη μου beauty συνήθεια. Πριν μπω για μπάνιο με απαλές κυκλικές κινήσεις το άπλωνα στο πρόσωπό μου κάνοντας παράλληλα μασάζ (δεν πρέπει να κάνεις skip ποτέ αυτό το step γιατί είναι κάτι σαν… γυμναστική για το πρόσωπό σου) και έπειτα έμπαινα κάτω από το ντους και αυτό αφροποιούνταν για να μου χαρίσει σε βάθος καθαρή και απαλή επιδερμίδα.

2.LIFE PLANKTON ELIXIR

Αυτό το προϊόν δεν χρειάζεται συστάσεις! Ο μαγικός ορός της Biotherm που στηρίζεται στο Life Plankton, την diva- όπως την αποκαλούν- της Biotherm και από τα ελάχιστα συστατικά στον κόσμο που έχει δικό του εργοστάσιο λίγο έξω από το Παρίσι, είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούσα έτσι κι αλλιώς και ήταν στην ρουτίνα μου πρωί- βράδυ και πριν από αυτές τις πενήντα μέρες. Χάρη στις 2 μορφές υαλουρονικού οξέος που περιέχει, ενυδατώνει και αναπληρώνει την επιδερμίδα, και της προσφέρει σφριγηλή, νεανική όψη. Επιπλέον, περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton™ 5%, συμβάλλοντας έτσι στην ανανέωση της επιδερμίδας. Και για να σε προλάβω, είναι το προϊόν- πασπαρτού που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας. Κάτι σαν το… μικρό μαύρο φόρεμα που πρέπει να έχεις στο beauty closet σου.

3.LIFE PLANKTON ESSENCE-IN-MASK

Αν έχεις δοκιμάσει έστω και μια φορά το Life Plankton Elixir, το star προϊόν της σειράς, θα έχεις ενθουσιαστεί με το plump αποτέλεσμα, την λάμψη και την ενυδάτωση που νιώθεις την ίδια στιγμή. Τώρα, φαντάσου αυτό το αποτέλεσμα επί… οκτώ! Η συγκεκριμένη μάσκα της σειράς προσφέρει με μία εφαρμογή, τα οφέλη 8 ημερών χρήσης της Life Plankton Essence-In-Mask! Το αποτέλεσμα είναι σαν να έχεις ολοκληρώσει μια θεραπεία σε ιαματικά νερά! Και ένα tip που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις για αυτή τη μάσκα: είναι εμποτισμένη με τόσο πολύ υλικό που δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένο! Εμένα μου αρέσει να απλώνω ότι περιέχει η συσκευασία σε χέρια, λαιμό, ντεκολτέ! Απίστευτη αίσθηση!

 

4.AQUASOURCE GEL

Αυτή η κρέμα σε μορφή gel έχει την πιο απολαυστική υφή ειδικά αν α) την βάλεις στο ψυγείο και β) την χρησιμοποιήσεις ένα πρωί μετά από ξενύχτι! Ή, στην δική μου περίπτωση, ένα πρωί μετά από ένα sesion 10 επεισοδίων στο Netflix! Έχει απολαυστική υφή gel που την κάνει διπλά ιδανική για όλες εμάς που έχουμε λιπαρή επιδερμίδα και για τις ζεστές μέρες που έρχονται μπροστά μας!

5.LAIT CORPOREL

Είναι σημαντικό να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι η επιδερμίδα σου δεν σταματά στο πηγούνι. Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα οι έντονοι ρυθμοί και η έλλειψη χρόνου να με έκαναν πού και πού να κάνω skip την ενυδάτωση του σώματός σου αλλά κατά την διάρκεια της καραντίνας είχα α) άπλετο χρόνο β) καμία δικαιολογία. Το γαλάκτωμα σώματος Lait Corporel ήταν το πρώτο step μετά το καθημερινό πρωινό μου ντους ενώ η μυρωδιά του από εσπεριδοειδή με κρατούσε σε μια εγρήγορση που μου ήταν απαραίτητη για να δουλεύω από το σπίτι αλλά και για να μη πέφτω! Φυσικά, είναι λεπτόρρευστο, απορροφάται εύκολα οπότε ούτε τώρα έχω καμία δικαιολογία να μην το χρησιμοποιώ αφού η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο το φοράς και ντύνεσαι.

 

6. BRUME SOLAIRE HYDRATANTE SPF 50

Είμαι αυτή που φοράει αντηλιακή προσώπου 12 μήνες το χρόνο, όπως οφείλουμε να κάνουμε όλες μας! Ο λόγος; Είναι απάντηση που δίνω όταν με ρωτάνε : “Πες μου μια καλή αντιγηραντική” και τους απαντώ “αντηλιακή”. Ακριβώς γιατί η νούμερο ένα αιτίας γήρανσης είναι η φωτογήρανσης. Έχω ένα αρκετά φωτεινό σπίτι οπότε η αντηλιακή προσώπου ήταν καθημερινό βήμα στο πρωινό μου skincare (οι ακτίνες UVΑ, Α όπως Aging) διαπερνούν τα σύννεφα και τα τζάμια και φτάνουν στο πρόσωπό σου για να σε γεράσουν όσο εσύ νιώθεις ασφαλής σπίτι σου. Η αντηλιακή προσώπου σε μορφή spray της Biotherm, ήταν το best thing της καραντίνας όταν έστελνα 6 γιατί πολύ απλά ήμουν προστατευμένη ανά πάσα ώρα και χωρίς να αγγίζω το πρόσωπό μου. Και μπορεί τώρα να μην χρειάζεται να στέλνω μήνυμα για τις μετακινήσεις μου κράτησα αυτή τη συνήθεια. Όχι τα μηνύματα, την αντηλιακή μου!

Stay tuned γιατί με την Biotherm ετοιμάζουμε μια έκπληξη για να δεις προϊόντα, υφές αλλά και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σου!

 

 

Read More

And More