Αν η Eva Mendes είναι έτσι χωρίς μακιγιάζ καταλαβαίνουμε απόλυτα τον Ryan Gosling να είναι τόσο ερωτευμένος!

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που λατρεύει τις selfie και έχει πάρει διδακτορικό στην πόζα (όσο κι αν ντρέπομαι είμαι μια από αυτές) και υπάρχει και μια άλλη που όσο και να θέλει, δεν μπορεί να πατήσει το σωστό κλικ. Από την άλλη, μπορεί απλώς και να μην θέλει!

Η Eva Mendes ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και το έδειξε με μια selfie που μόλις ανέβασε και κάτω από την οποία γράφει τα εξής: “Απλώς δεν μπορώ να το κάνω! Σοβαρά, δεν μπορώ να τραβήξω selfie! Οπότε για εσάς που το ζητήσατε αυτή είναι η λήψη και ζητώ συγγνώμη! Και εσείς που δεν το ζητήσατε ποτέ, ζητώ επίσης συγγνώμη!”.

Βεβαίως, η λήψη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που γράφει για δύο λόγους: α) είναι κούκλα, β) είναι κούκλα και χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ!

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από αυτή την φωτό ήταν άπειρα και όλα συμφωνούσαν ως προς το εξής: ότι η Eva Mendes, ακόμη και χωρίς ίχνος makeup ήταν υπέροχη και πως αν θέλουμε να έχουμε μια εικόνα για την πραγματική ομορφιά και τι σημαίνει πραγματική ομορφιά, αυτή είναι!

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η ίδια λέει πως σπάνια τραβάει selfie, την έχουμε δει να το κάνει κατά το παρελθόν. Πάρε μια γεύση παρακάτω…

View this post on Instagram

Sup.

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

 

Read More

And More