Αν νομίζεις ότι αυτή η παλέτα περιέχει σκιές κάνεις λάθος

Διανύουμε εκείνη την υπέροχη περίοδο που μπαίνουμε σιγά- σιγά σε νέα εποχή. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εποχή είναι και η πιο ανανεωτική- ξεσηκωτική του χρόνου και κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά θα το διαπιστώσεις. Γιατί εκεί έξω από τα ρούχα μέχρι τους πάγκους καλλυντικών κυριαρχεί το χρώμα και οι ολοκαίνουριες αφίξεις.

Μόλις χθες, λοιπόν, μυήθηκα σε ένα ολοκαίνουριο beauty και υπερχρωματιστό gadget από τον Tom Ford. Είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω και που φαινομενικά, με μια πρόχειρη πρώτη ματιά μοιάζει με σκιά. Να, όμως, που πρόκειται για κραγιόν και συγκεκριμένα τα Shades and Illuminate Lips. Έξι παλέτες σε διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις τα τέλεια ombre χείλη, να κάνεις μίξεις, να βάψεις (γιατί όχι!) άλλο χρώμα το άνω και άλλο το κάτω χείλος και να πας μέχρι εκεί που αντέχει η φαντασία σου!

Από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω (λέγεται Possession) και ένα trick που αγαπώ είναι να κρατάω κάθετα το πινελάκι που μοιάζει με πινέλο σκιάς ώστε να κάνω το περίγραμμα με την πιο ανοιχτή απόχρωση κι έπειτα να γεμίζω με το πιο σκούρο χρώμα. Με ένα μαγικό τρόπο τα χείλη δείχνουν πιο γεματά και κάνει αυτό το φρεσκοφιλημένο εφέ που είναι hot.

Την συγκεκριμένη παλέτα θα την βρεις στα Attica City Link και Attica Golden Hall και κοστίζει €58.00.

Read More

And More