Αν θέλεις να μάθεις πώς “γράφουν” τα καλλυντικά της Selena Gomez δες αυτό το βίντεο!

Photo: Rare Beauty

Πριν λίγο καιρό η Selena Gomez λάνσαρε την εταιρία καλλυντικών της με το όνομα Rare Beauty η οποία στηρίζεται σε μερικά… keywords των ημερών όπως, για παράδειγμα, η διαφορετικότητα. Η διαφορετικότητα που θέλει κάθε επιδερμίδα να είναι μοναδική και να έχει τον δικό της τόνο, γι’αυτό και εδώ θα βρεις πενήντα διαφορετικές αποχρώσεις foundation.

Η σειρά Rare Beauty λανσαρίστηκε εν μέσω της πανδημίας και προφανώς η Selena Gomez είχε άλλα σχέδια, σχέδια που κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριλάμβαναν και ένα βίντεο με τον προσωπικό της makeup artist, Hung Vanngo, να δοκιμάζει πάνω της τα προϊόντα μακιγιάζ. Αλλά να που όταν υπάρχει ευελιξία υπάρχουν και λύσεις και η Selena Gomez έκανε ένα βίντεο με τον Hung Vanngo στο οποίο ο ίδιος δοκιμάζει κάποια προϊόντα μακιγιάζ στο μοντέλο του.

Στο intro του βίντεο η δημιουργός των Rare Beauty καλωσορίζει τον προσωπικό της makeup artist και του δίνει συγχαρητήρια για το νέο του κανάλι στο youtube λέγοντας πως ανυπομονεί να δει όλα αυτά που έχει να δείξει στον κόσμο γιατί εκείνος γνωρίζει tips που κανείς άλλος δεν ξέρει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Congrats @selenagomez on launching your new cosmetics line @rarebeauty. Hope it’s a big success! Best of luck!❤️. When do I get to try them out?😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις

Στο βίντεο tutorial που θα δεις παρακάτω, ο Hung Vanngo επιβεβαιώνει τα εξαιρετικά του skills ενώ δείχνει και πώς να πετύχεις το παραπάνω αποτέλεσμα στο eyeliner. Τα δύο πιο βασικά του tip είναι πως α) πρέπει να προτιμάς τα ματ eyeliner από τα γυαλιστερά ακριβώς γιατί τα δεύτερα αντανακλούν το φως και η γραμμή δεν φαίνεται ευθεία β) το πάχος της γραμμής εξαρτάται από το πόσο πολύ θα πατήσεις το eyeliner πάνω στο μάτι.

Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω για περισσότερα!

 

Read More

And More