Αναρωτιέσαι κι εσύ πώς θα ανανεώσεις το αντηλιακό σου πάνω από το makeup; Η Kim Kardashian μας δείχνει!

Είναι κάτι που ακούς τόσο συχνά πλέον ώστε έχει περάσει στο υποσυνείδητό σου: ξέρεις ότι πρέπει να φοράς αντηλιακή και ξέρεις πολύ καλά ότι πρέπει να το κάνεις κάθε μέρα και χρειάζεται μάλιστα να το ανανεώνεις συχνά- πυκνά. Η ερώτηση, όμως, είναι εύλογη και είναι κάτι που έχουμε σκεφτεί όλες: πώς θα ανανεώσω την αντηλιακή μου όταν έχω κάνει μακιγιάζ;

Η Kim Kardashian έχει την απάντηση και την μοιράστηκε μαζί μας τις προηγούμενες μέρες μέσα από stories που ανέβασε. Ιδού!

Η Kim έδειξε ένα αντηλιακό σε μορφή spray το οποίο λέγεται Lumasol και όπως διαβεβαίωσε αυτούς που την ακολουθούν, δεν πρόκειται για διαφήμιση! “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έφτασε στα χέρια μου αυτό το Lumasol. Για την ακρίβεια, εγώ τους ζήτησα να μου το στείλουν όταν το λάνσαραν. Είναι μια αντηλιακή την οποία μπορείς να ψεκάσεις πάνω από το makeup σου γιατί πρέπει να ψεκάζεις την αντηλιακή σου κάθε δύο ώρες και πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι αρκεί να το ψεκάσεις μια φορά και είσαι καλυμμένος για την υπόλοιπη μέρα. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι”, είπε η Kim στα stories της ενώ σε επόμενο μας έδειξε και πώς το χρησιμοποιούμε: “Τώρα θα σας δείξω πώς λειτουργεί, φοράω makeup και θα βγω έξω οπότε θα ψεκάσω απλώς το πρόσωπό μου και έπειτα θα περιμένω να στεγνώσει και μετά θα είμαι πανέτοιμη! Το SPF 50 είναι τόσο απαραίτητο!”, λέει.

Όταν χρησιμοποιούμε ένα αντηλιακό σε μορφή spray είναι σημαντικό να ψεκάσουμε το πρόσωπό μας με αρκετή ποσότητα ώστε να καλύψουμε όλη την περιοχή!

‘Οσο για τα αντηλιακά σε μορφή spray φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Biotherm Brume Solaire Hydratante της Biotherm το οποίο έχεις απλώς στην τσάντα σου και μπορείς να ανανεώσεις ανά πάσα στιγμή!

 

Read More

And More