Αναζητάς νυφικό μακιγιάζ και όχι μόνο; Μπήκαμε στα backstage του Oscar de la Renta!

Αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα αν:
α) Φοράς εκείνο το δαχτυλίδι με την μια πέτρα, έχει ήδη γονατίσει μπροστά σου και ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Άρα ενδιαφέρεσαι για νυφικό αλλά και νυφικό μακιγιάζ!
β) Αναζητάς ένα ρομαντικό look no matter what είτε φοράς είτε όχι μονόπετρο
γ) Έχεις βγει μόλις από την κινηματογραφική αίθουσα και σε έχει συνεπάρει το mood του Twilgiht και το υπέροχο νυφικό της Bella Swan ή Kristin Stewart.

Λοιπόν, στα έχουμε όλα! Το story; Πριν κάποιες μέρες έγινε το fashion show του οίκου Oscar de la Renta με νυφικά. Πιο πριν, τρυπώσαμε στα backstage όπου και “κλέψαμε” όλα τα tips του Μάνου Βινυχάκη ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων με προϊόντα Shiseido!

Και για να σε βάλω σε wedding κλίμα ιδού μια γεύση από catwalk και νυφικά…

Σε ίσια γραμμή…

Και πιο πλούσια για να διαλέξεις!

Backstage με μακιγιάζ Shiseido! Τι μας είπε ο Μάνος Βινυχάκης

Είναι ο creative director της Shiseido για την Ελλάδα και ένας από τους make up artists που αγαπούν και εμπιστεύονται πολλές stars! Ο Μάνος Βινυχάκης, ο οποίος δημιούργησε και τα looks στο fashion show του Oscar de la Renta μας μίλησε για το θρυλικό και δροσερό romantic αποτέλεσμα που απέδωσε στα μοντέλα (Κράτα αυτό το μακιγιάζ κι ένα tip για το μέλλον: όταν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας ο καλός σου πρέπει να αναγνωρίσει ότι είσαι εσύ που στέκεται απέναντί του. Και φυσικά όχι να ζητήσει ταυτότητα! Άρα το βαρύ και έντονο μακιγιάζ ανήκει στα dont’s!).

“Σε ένα fashion show εμπνέομαι πάντα από τις δημιουργίες των σχεδιαστών! Η νυφική συλλογή περιείχε υφάσματα όπως δαντέλα, τούλι, μετάξι, υφάσματα που προκαλούν μία ρομαντική αίσθηση και με οδήγησαν στη δημιουργία ενός θηλυκού romantic look”, μας λέει ο Μάνος. Τα προϊόντα της Shiseido είχαν για ακόμη μία φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το αιθέριο look!
Βασικά χαρακτηριστικά του look ήταν οι παστέλ και ροζ αποχρώσεις σε μάτια και χείλη, καθώς και οι πολλές στρώσεις μάσκαρα για ένταση στο βλέμμα.

Νυφικό μακιγιάζ step by step: ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν;

Στην επιδερμίδα, το Perfect Refining Foundation: ένα make up που δίνει τέλεια κάλυψη και ματ αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει το δέρμα, ενώ τα ζυγωματικά απέκτησαν ροδαλό χρώμα με το Luminizing Satin Face Color (RD 103).
Τα μάτια έλαμψαν διακριτικά με την λευκή κρεμώδη σκιά Shimmering Cream Eye Color (WT901), και τις ζεστές αποχρώσεις της Luminizing Eye Color Trio ( BR 209) για φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια! Οι βλεφαρίδες απέκτησαν όγκο με την Defining Volume Perfect Mascara.
Για τέλεια, και όπως προστάζει το romantic look, φυσικά χείλη το Shimmering Rouge ( PK 311) και το Luminizing Lip Gloss ( PK 103) για extra λάμψη, ήταν ιδανικά για να ολοκληρώσουν το μακιγιάζ.

Το tip του Μάνου Βινυχάκη για νύφες και μη!

“Για τη γυναίκα που έχει ρομαντική διάθεση, το Luminizing Lip Gloss ( PK 103) είναι το ιδανικό προϊόν για να πετύχει ένα διακριτικό αλλά “juicy” λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη. Για περισσότερη λάμψη, βάλτε μικρή ποσότητα στη μέση των χειλιών.”

Read More

And More