Αναζητήσαμε τις πιο ενυδατικές, δροσιστικές και απολαυστικές ενυδατικές προσώπου! Αυτές είναι!

Έχουμε μια μάλλον ρητορική ερώτηση για εσένα: φοράς πουλόβερ αυτή την εποχή; Τότε γιατί εξακολουθείς να βάζεις στο πρόσωπό σου την ίδια κρέμα ενυδάτωσης που χρησιμοποιούσες και το χειμώνα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας δεν είναι οι ίδιες από εποχή σε εποχή (δεν είναι καλά- καλά οι ίδιες από μέρα σε μέρα) και η νούμερο ένα συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε σε σχέση με το skincare είναι να μάθεις να ακούς τις ανάγκες της και να προσαρμόζεις τη ρουτίνα σου σε αυτές.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, που ιδρώνουμε και οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές θα χρειαστείς μια κρέμα που τόσο ως προς την υφή της όσο και ως προς την αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα σου, θα πρέπει να είναι απολαυστική. Θα χρειαστείς μια ενυδατική σε μορφή gel, ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, η οποία μάλιστα όταν μπαίνει στο ψυγείο είναι διπλά απολαυστική.

Όπως γνωρίζεις, από τα χέρια μας περνάνε ένα σωρό προϊόντα καθημερινά τα οποία και τεστάρουμε. Καταλήξαμε, λοιπόν, πως αυτές οι ενυδατικές σε μορφή gel είναι οι πιο αγαπημένες μας!

Aquasource Everplump, Biotherm, €31.60.  Η Biotherm έχει μια τεράστια ιστορία και το όνομά της συνδέεται με την ενυδάτωση. Αυτή εδώ η κρέμα είναι από τις πιο αγαπημένες μας για πολλούς λόγους: η υφή της μεταμορφώνεται στην επαφή της με την επιδερμίδα και γίνεται ένα με αυτή ενώ το συστατικό Blue Hyaluron που περιέχει ενισχύει φυσικά την παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Με εντατική χρήση και από πολύ νωρίς οι λεπτές γραμμές μειώνονται!

Κρέμα- gel ημέρας για 48ωρη ενυδάτωση για λιπαρές επιδερμίδες, Korres, €20.90. Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια πολύ κουβέντα γίνεται για το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας, το ισοζύγιο ανάμεσα στους καλούς και τους κακούς μικροοργανισμούς, αλλά και τα προ και πρε- βιοτικά στις κρέμες. Ένα καλό μικροβίωμα, με πολύ απλά λόγια, μεταφράζεται σε επιδερμίδα που δεν τραβάει και είναι υγιής και ενυδατωμένη. Η Korres ήταν από τα πρώτα brands που μίλησαν για αυτό με την σειρά Greek Yoghurt. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κρέμα σε μορφή gel που είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες είναι από τις πλέον αγαπημένες μας!

 

Hydra- Essentiel Cooling Gel, Clarins, €41.00. Αυτή η δροσιστική κρέμα έχει sorbet υφή που “λιώνει” και γίνεται ένα με την επιδερμίδα και αφήνει ένα απόλυτα ματ τελείωμα. Για διπλάσια απόλαυση και δροσερή αίσθηση βαλ’την οπωσδήποτε στο ψυγείο!

 

Oil- free Aqua Beelicious Hydrating Gel- cream, Apivita, €14.00. Από τότε που λανσαρίστηκε η σειρά Aqua Beelicious της Apivita έγινε αγαπημένη για την βαθιά ενυδάτωση που εξασφαλίζει αλλά και τις υφές της που είναι ιδανικές ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες. Αυτή η κρέμα σε μορφή gel περιέχει εκχύλισμα λουλουδιών και μέλι που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας.

Hydrance Aqua-Gel, Avene, €23.00. Πρόκειται για μια multi- tasking κρέμα σε μορφή gel που χάρη στην σύσταση αλλά και την υφή της ταιριάζει σε όλους τους τύπους και όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας αφού ενυδατώνει, καταπραΰνει και αποτοξινώνει. Bonus info: μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα το βράδυ αλλά και σαν ενυδατική φροντίδα γύρω από τα μάτια.

Laneige Water Bank Hydrating Gel, Sephora, €34.95. Η Laneige έχει μια μακριά ιστορία στην ενυδάτωση και ήταν μάλιστα το πρώτο brand που δημιούργησε ενυδατική μάσκα ύπνου. Η συγκεκριμένη κρέμα λειτουργεί σαν “βόμβα” ενυδάτωσης για το πρόσωπο ενώ παράλληλα μειώνει και την γυαλάδα μιας λιπαρής επιδερμίδας!

 

Read More

And More