Άνοιξε ξανά το Nivea Lounge στην Astir Beach Βουλιαγμένης!

Αν περάσεις τις μέρες του Αυγούστου στην Αθήνα, έχω εκείνη την είδηση που θα σου φτιάξει την διάθεση! Στο Astir Beach της Βουλιαγμένης άνοιξε ξανά το Nivea Beauty Lounge! Και το καλύτερο; Προκειμένου να φέρει τους φίλους της μάρκας κοντά στα προϊόντα αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Έτσι, οι σύμβουλοι της NIVEA είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους φίλους της μάρκας (δηλαδή, όλους εμάς!), να τους συστήσουν την πλούσια γκάμα των προϊόντων της για το πρόσωπο, το σώμα, τα άκρα, να τους προσφέρουν δωρεάν φροντίδα και εφαρμογές των προϊόντων που θα τους ανανεώσουν αλλά και να αποκαλύψουν κάποια από τα μοναδικά, επαγγελματικά μυστικά τους για υπέροχη επιδερμίδα!

Επιπλέον, όλες μας μπορούμε να πάρουμε συμβουλές και να μάθουμε τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων για τέλεια ανανεωμένη, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα πρόσωπου, σφριγηλή επιδερμίδα σώματος και περιποιημένα άκρα!

Οι σύμβουλοι του NIVEA Lounge είναι εδώ και για τους άντρες που αναζητούν την εμπειρία των προϊόντων της μάρκας, σε ειδικά αφιερωμένα Men’s weekends.

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τις εκπλήξεις που κρύβει το ΝΙVEA Lounge;

PS: Ενημερώσου για τους διαγωνισμούς απόλυτης εμπειρίας NIVEA μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/niveagreece και λάβε μέρος για να διεκδικήσεις ένα ραντεβού στο NIVEA Lounge!

Read More

And More