Αντιγήρανση, ανόρθωση, σύσφιξη, λάμψη όλα σε μια νέα επαναστατική κρέμα! Ποια είναι;

Κάτι για ενυδάτωση, μια κρέμα σύσφιξης, μια για τις ρυτίδες μου, λίγη ανόρθωση εδώ… Οι ανάγκες που έχει η επιδερμίδα μας είναι τόσες όσοι και οι ρόλοι στους οποίους έχουμε να ανταπεξέλθουμε καθημερινά! Και πράγματι, εκεί έξω στα καταστήματα καλλυντικών μπορείς να βρεις μια κρέμα με στοχευμένη δράση για κάθε πρόβλημα που ανάβει στο μυαλό σου red alert!

Αυτή είναι η μια επιλογή (ή για να ακριβολογώ οι τέσσερις, ή πέντε, ή έξι ανάλογα με τις ανάγκες που νιώθεις ότι θέλεις να καλύψεις!). Η άλλη είναι η ολοκαίνουρια άφιξη στα stands της Estee Lauder και ήρθε για να φέρει την επανάσταση στην επιδερμίδα σου και γιατί όχι και στο πορτοφόλι σου αφού με ένα προϊόν τα έχεις ολα!

Λεπτομέρειες παρακαλώ!
Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια κρέμα ολιστικής προσέγγισης, την Re-Nutriv Ultimate Lift Age- Correcting Creme που επιδιορθώνει αλλά και ενυδατώνει για επιδερμίδα που δείχνει εντυπασιακά νεότερη, ανορθωμένη εκ των έσω και γεμάτη ενέργεια (επιβεβαιώνω αφού είχα την τιμή να την δοκιμάσω μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με τις… ευλογίες της εξειδικευμένης αισθητικού της Estee Lauder!).

Τι κάνει;
Το πιο σύγχρονο θαύμα της Estee Lauder βασίζει τη δύναμή του σε νέα, πολλαπλά κατοχυρωμένα Μόρια Αναζωογόνησης που έχουν τριπλή δράση στην όψη της επιδερμίδας αλλά και κάτω από αυτήν. Πιο συγκεκριμένα:

1. Επιδιορθώνει
τη βλάβη που έχει υποστεί το δέρμα μας χάρη στα Άλγη του “Βράχου της Ζωής” που έχουν επιβιώσει για περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια χρόνια. Η Estée Lauder Research ανακάλυψε έναν υπερσύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο καλλιέργειας αυτής της εκπληκτικής άλγης για την αξιοποίηση των θαυμαστών επανορθωτικών και προστατευτικών της ιδιοτήτων, για υποστήριξη της ενέργειας και της λειτουργίας του δέρματος.

Πολύτιμα απολιθώματα από τα Άλγη του “Βράχου της Ζωής” μπορούμε να βρούμε στον Κόλπο των Καρχαριών (Shark Bay) της Αυστραλίας, στον Ποταμό Umbilo της Νότιας Αφρικής και στην Ερυθρά Θάλασσα

2. Επαναφορτίζει χάρη στο αμινοξύ EGT, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό μέσο που αποτελεί ένα από τα δομικά στοιχεία της ζωής. Επαναφορτίζει το δέρμα με ενέργεια, βοηθώντας το να δημιουργεί φυσικές εφεδρείες ζωτικότητας και προστασίας.

3. Αποκαθιστά τη βλάβη χάρη στα εκχυλίσματα Laminaria Digitata (γνωστά και ως Silkerate) που παράγονται μέσω μίας κατοχυρωμένης μεθόδου επεξεργασίας και λαμβάνονται από ένα μοναδικό θαλάσσιο φυτό που μπορούμε να συλλέξουμε μόνο για λίγους μήνες κάθε χρόνο. Οι Επιστήμονες της EstéeLauder ανακάλυψαν ότι το Silketare συμβάλλει στην ενίσχυση του SIRT-3, ενός “γονιδίου μακροβιότητας” που παίζει ζωτικό ρόλο στη μιτοχονδρική λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Απόλυτη ανόρθωση σε τρία επίπεδα: Κυτταρική, επιφανειακή, μηχανική
Η νέα κρέμα της Estee Lauder δεν περιορίζει τη δράση της εκεί. Αυτό που κατά βάση κάνει (και κατά βάση αποτελεί το κύριο πρόβλημα των γυναικών από μια ηλικία κι έπειτα) είναι να εξασφαλίζει σφριγηλή και ανορθωμένη επιδερμίδα από μέσα. Αναλυτικότερα, έχουμε:

1. Κυτταρική ανόρθωση: με τον καιρό το νέο ολιστικό θαύμα της Estee Lauder ενεργεί στο εσωτερικό του δέρματος συμβάλλοντας στην υποστήριξη της φυσικής ενεργοποίησης του μηχανισμού κυτταρικής διασύνδεσης για πιο ανορθωμένη, τονωμένη και σφριγηλή εμφάνιση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού ενεργειακών παραγόντων, όπως η Μαύρη Τουρμαλίνη.

Η Μαύρη Τουρμαλίνη είναι ένα ενεργειακά φορτισμένο ορυκτό που βρίσκεται βαθιά μέσα σε ορυχεία της Βραζιλίας και είναι γνωστό για τις ενεργειακές του ιδιότητες. Αυτός ο ενεργειακός συνδυασμός συμβάλλει στην υποστήριξη της παραγωγής νέου κολλαγόνου από το δέρμα, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι ορατά πιο σφριγηλή, με τον όγκο, την απαλότητα και την πυκνότητα της νεότητάς της.

2. Επιφανειακή ανόρθωση: Χάρη στα Μαργαριτάρια των Νοτίων Θαλασσών η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο φωτεινή, λαμπερή και ανορθωμένη. Εν ολίγοις, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 20 μέρες από την στιγμή που θα ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς για να εισπράξεις την πρώτη φιλοφρόνηση!

Τα Μαργαριτάρια των Νοτίων Θαλασσών δίνουν αμέσως λάμψη στην επιδερμίδα!

Μηχανική ανόρθωση: Ζήτησε από την εξειδικευμένη αισθητικό των stands της Estee Lauder να σου δείξει το αποκλειστικό Μασάζ Απόλυτης Ενεργειακής Ανόρθωσης. Σε συνδυασμό με την κρέμα θα ενισχύσεις την κυκλοφορία, θα διεγείρεις του μυς του προσώπου και θα ενεργοποιήσεις την εμφάνισή της!

Τι περιλαμβάνει η σειρά και πόσο θα σου κοστίσει

Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
– Re-Nutriv Ultimate Age Correcting Crème €248.00
– Re-Nutriv Ultimate Age Correcting Rich Crème €248.00
– Re-Nutriv Ultimate Age Correcting Eye Cream €139.50
– Re-Nutriv Ultimate Age Correcting Serum €240.00


Read More

And More