Αντιγήρανση στο μέγιστο βαθμό

Η αντιγηραντική σειρά της Beatific καταπολεμά τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα φροντίζει για την ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας έτσι ώστε να προληφθεί η δημιουργία νέων ρυτίδων.

Η περιοχή του προσώπου και των ματιών αποκτούν έναν πολύ δυνατό σύμμαχο ενάντια στον χρόνο!
Την βρίσκουμε στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ, όπου οι σύμβουλοι ομορφιάς θα μας μάθουν και πολλά άλλα μυστικά για να διατηρούμε το πρόσωπό μας λαμπερό και φρέσκο!
BEATIFIC EXTREME ANTI-AGING- Κρέμα προσώπου
Αντιγηραντική κρέμα προσώπου αναδόμησης και προστασίας
Ισχυρή αντιγηραντική κρέμα η οποία πολεμά τα σημάδια της γήρανσης όπως οι ρυτίδες και η έλλειψη σφριγηλότητας ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση η οποία προκαλείται από διάφορους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Η κρέμα προσώπου Beatific Extreme Anti-Aging είναι βασισμένη στο ισχυρό και καινοτομικό συστατικό Viniderm το οποίο αποδεδειγμένα προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση και επαναφέρει την πυκνότητα του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας προσφέροντας την μέγιστη αντιρυτιδική δράση. Το συστατικό Viniderm προέρχεται από χυμό σταφυλιών γαλλικής προέλευσης ο οποίος είναι πλούσιος σε πολυφενόλες μεταξύ των οποίων η ισχυρή αντιγηραντική Ρεσβερατρόλη. Μέσω καινοτομικής και πατενταρισμένης μεθόδου η οποία περιλαμβάνει μια ενζυματική διαδικασία, η Ρεσβερατρόλη μετατρέπεται σε δ-viniferin μία δραστική ισομορφή η οποία είναι υπεύθυνη για την ολιστική και ολοκληρωτική αντιμετώπιση της γήρανσης: Προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα από επιθετικούς εξωγενής παράγοντες, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου προσφέροντας ισχυρή αντιρυτιδική δράση και προστατεύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας από εξωτερικές επιθέσεις.
Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και ανανεώνει εκ βαθέων την επιδερμίδα.
Πρόκειται για μία ισχυρή κρέμα προσώπου η οποία προσφέρει την απόλυτη αντιγηραντική προστασία επιδρώντας ορατά στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βελτιώνει αισθητά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Ορατά αποτελέσματα
Βραχυπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, λαμπερή και ελαστική, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται ενώ η επιδερμίδα επανέρχεται από τις εξωτερικές επιθέσεις.
Μακροπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα αναγεννιέται, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά, το δέρμα λάμπει και αποκτά νεανική όψη.
BEATIFIC EXTREME ANTI-AGING- Κρέμα ματιών
Αντιγηραντική κρέμα ματιών επανόρθωσης και προστασίας
Εξαιρετικά πλούσια αντιρυτιδική κρέμα η οποία πολεμά τα σημάδια της γήρανσης μέσω μιας σύνθεσης πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών αποκαλύπτοντας μία νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Το μοναδικό σύμπλεγμα Cell Revital που αποτελείται από το φλαβονοειδές Chrysin, τον παράγοντα NHS και ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση. Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, διορθώνει και βοηθάει στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων, λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης της περιοχής γύρω από τα μάτια. Συνεπώς, η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών τονώνεται, γίνεται πιο ελαστική και λαμπερή ενώ οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία (πόδι της χήνας) λειαίνονται και τα μάτια αποκτούν μία ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση.
Ορατά αποτελέσματα
Βραχυπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα ενυδατώνεται ορατά, γίνεται σφριγηλή, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα αρχίζει να συνέρχεται από τις εξωτερικές επιθέσεις. Τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι περιορίζονται.
Μακροπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα είναι σφιχτή, σφριγηλή και τονωμένη, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι ορατά μειωμένες και τα μάτια δείχνουν πιο νεανικά και ξεκούραστα.
Λίγα λόγια για την Beatific
Η Beatific αποτελεί την ένωση της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης σε μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών!
Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών, το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία δημιούργησε την Beatific, μία καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντάς της λάμψη και νεανικότητα.
Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης αναμειγνύονται σε καινοτομικές συνθέσεις σχεδιασμένες για να:
– Αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας
– Ενισχύουν τη νεανικότητα και λάμψη
– Προλαμβάνουν τα σημάδια της γήρανσης
Ιατρικά καλλυντικά για εξειδικευμένες ανάγκες που καταπολεμούν το χρόνο και ενεργούν σε βάθος προσφέροντας υγιή, λαμπερή και νεανική όψη χάρη στο προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα “Youthgene ProC” το οποίο παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην διαδικασία γήρανσης και προάγει την υγεία της επιδερμίδας μέσω καινοτομικών κι πρωτοποριακών συστατικών τα οποία επεμβαίνουν στην κυτταρική διαδικασία της γήρανσης.
Η Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

Read More

And More