Αντίθετα με αυτά που μπορεί να πίστευες, η Jessica Simpson δεν έκανε και δεν θα κάνει ποτέ botox!

Αντί προλόγου: το τι θα κάνει ή δεν θα κάνεις κάποιος/κάποια στο πρόσωπό του/της είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Γιατί στο κάτω- κάτω μιλάμε για το δικού του/της πρόσωπο και όχι το δικό σου. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να μπαίνει κάποιος σπίτι σου και να σου αλλάζει την διακόσμηση και τα έπιπλα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό στο σπίτι ΣΟΥ. Σωστά;

Η Jessica Simspon, η συγγραφέας του βιβλίου Open Book, φαίνεται πως είναι και η ίδια… ανοιχτό βιβλίο σε σχέση με το skincare της και μάλιστα, φαίνεται πως έχει αλλάξει προσέγγιση σε σχέση με την ομορφιά το τελευταίο διάστημα, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις effortless φωτογραφίες που ανεβάζει το τελευταίο διάστημα: χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς extensions, σε αντίθεση με ότι μας είχε συνηθίσει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m pretty sure this is my kiddo 😉 #ACEKNUTE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

Η ίδια, μιλώντας για το skincare routine της και τις θεραπείες που κάνει δήλωσε πως δεν θέλει να κάνει botox γιατί δεν θέλει να ρισκάρει να “χάσει” τις εκφράσεις του προσώπου της. “Μου αρέσουν πολύ οι θεραπείες με το κόκκινο φως. Επισκέφτηκα πρόσφατα μια εκπληκτική facialist στην οποία είπα ότι γίνομαι 40 και θέλω να κάνω κάτι για την σύσφιξη του προσώπου μου. Όμως, δεν θέλω να κάνω botox γιατί αγαπώ τις εκφράσεις μου. Αυτές είναι που με κάνουν αυτό που είμαι, είπε και συνέχισε: “Μπορώ να καταλάβω όσους κάνουν botox αλλά εγώ αγαπώ αυτή την διαδικασία με το κόκκινο φως, είναι κάτι σαν… διαλογισμός για μένα! Βάζω τα ακουστικά μου και μπορώ να χαλαρώσω ακούγοντας μουσική ή κάποιο podcast αλλά ταυτόχρονα ξέρω πως εκείνη την στιγμή κάνω… Benjamin Button* στον εαυτό μου!”.

Έχεις δοκιμάσει ποτέ την θεραπεία με το κόκκινο φως;

*Η ταινία με τον Brad Pitt που γεννήθηκε γέρος και κατέληξε μωρό και αν δεν την έχεις δει, πρέπει να το δρομολογήσεις.

Last chance info: Τσέκαρε εδώ τι είναι το baby botox (σε περίπτωση που θέλεις να… αλλάξεις έπιπλα στο σπίτι σου :P)

Read More

And More