Άντρες και γυναίκες επιλέγουν το τέλειο γυναικείο πρόσωπο!

Λένε πως υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ποια είμαι εγώ που θα διαφωνήσω; Πράγματι, αν το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί έξω που να δει την Angelina Jolie και να πει “αυτή είναι άσχημη!” (εκτός αν είσαι εσύ αυτός ο ένας, οπότε θα ήθελα να το ξέρω με επιχειρήματα, παρακαλώ!). Άρα αντικειμενική ομορφιά υπάρχει. Καθώς φαίνεται, όμως, άντρες και γυναίκες έχουν την δική τους… αντικειμενική γνώμη για την ομορφιά, το οποίο συμπέρασμα προέκυψε από πολύ πρόσφατη έρευνα.

Η εταιρία καλλυντικών Escentual.com ζήτησε από άντρες και γυναίκες να δημιουργήσουν το τέλειο γυναικείο πρόσωπο, επιλέγοντας αποσπασματικά τα τέλεια χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες διάσημες. Και κάπως έτσι, από την πλειοψηφία των απαντήσεών τους, δημιουργήθηκε το τέλειο γυναικείο πρόσωπο για τις γυναίκες και τους άντρες, αντίστοιχα. Το οποίο είναι αυτό…

Δεν θα σου πω ποια… τέλεια γυναίκα δημιουργήθηκε από ποιο φύλο (θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνη σου από το gallery που ακολουθεί), αλλά θα σου επισημάνω καναδύο παράδοξα που προέκυψαν από αυτή την έρευνα:

Παράδοξο νούμερο 1: Γυναίκες και άντρες επέλεξαν την Megan Fox για το τέλειο πηγούνι της. Παράδοξο γιατί εγώ βλέποντας την Megan Fox το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι έχει ωραίο πηγούνι (και είμαι γυναίκα! Τι δεν είδαν που βλέπω εγω; Daaaa!).

Παράδοξο νούμερο 2: Γυναίκες και άντρες επέλεξαν την Mila Kunis για τα τέλεια μάτια της. Επίσης παράδοξο γιατί η Mila Kunis έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι (λέγεται ετεροχρωμία), αλλά πλέον φοράει φακούς για να το καλύψει.

Αλλά, όπως είπα και στην αρχή αυτού του άρθρου, ποια είμαι εγώ που θα διαφωνήσω; Και κατά βάθος πάντα μου άρεσαν αυτές οι ατέλειες που μας κάνουν πιο ενδιαφέρουσες!

Και τώρα κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να δεις πώς είναι το τέλειο γυναικείο πρόσωπο για τις γυναίκες και ποιο για τους άντρες (ή πιο απλά ποιο φύλο επέλεξε την ξανθιά και ποιο την μελαχρινή)…

Read More

And More