Απαλή επιδερμίδα δίχως ίχνος τριχοφυΐας γίνεται; Με τη Philips Lumea Advanced το ‘χεις!

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν… ιδιαίτεροι μήνες για όλους μας. Αλλά επειδή είμαι φύσει αισιόδοξη επέλεξα να κάνω focus στα θετικά. Και έκανα. Και ανακάλυψα πόσο υπέροχο είναι να έχεις λίγο παραπάνω (εχμ, πολύ παραπάνω!) χρόνο να φροντίσεις αυτούς που αγαπάς και να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Όλους τους προηγούμενους μήνες, λοιπόν, περιποιήθηκα παραπάνω την επιδερμίδα μου κάνοντας μάσκες και βρήκα λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα tasks (!), όπως: πώς μπορείς να απαλλαγείς από την τριχοφυΐα χωρίς τις κλασικές μεθόδους, βλ. ξυραφάκι ή κερί.

Βλέπεις, η Philips είχε ένα εκπληκτικό λανσάρισμα που έφτασε στα χέρια μου την πιο κατάλληλη στιγμή για να μου αποδείξει πως… “πάντα υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουμε το σπίτι, μαζί!”. Το προηγούμενο είναι μότο της Philips που κατάλαβα ακριβώς τι σημαίνει όταν χρησιμοποίησα Philips Lumea Advanced, την συσκευή που μεταφέρει την επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι!

Επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι με την Philips Lumea Advenced!

Ένα πράγμα που συνηθίζω να λέω στις φίλες μου είναι πως τα χρήματα που θα διαθέσεις για laser αποτρίχωσης είναι χρήματα που δεν θα μετανιώσεις ποτέ! Γιατί ξαφνικά η ζωή σου γίνεται πολύ πιο εύκολη. Γιατί δεν χρειάζεται κάθε πρωί να ξυρίζεσαι και μέχρι το βράδυ να πρέπει να κάνεις το ίδιο (ειδικά αν είσαι μελαχρινή ξέρεις ακριβώς τι εννοώ) και αυτό το συναίσθημα είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό: σαν να έχεις πάει διακοπές, να έχεις κλείσει το κινητό σου και να μην έχεις καμία έννοια. Λοιπόν, με το laser αποτρίχωσης δεν έχεις καμία… beauty έννοια!

Η Philips, λοιπόν, κατάφερε να μεταφέρει την επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι με την Philips Lumea Advenced, με την επαγγελματική τεχνολογία IPL, επιτρέπει εύκολη, ολοκληρωμένη και επαγγελματική χρήση στο σπίτι, είναι απόλυτα ασφαλής και κατάλληλη τόσο για το πρόσωπο, όσο και το σώμα.

Στην συσκευασία της θα βρεις δυο κεφαλές: μια φαρδιά για όλο το σώμα και μια πιο μικρή για το πρόσωπο ενώ η διαδικασία είναι πολύ απλή: βάζεις την κεφαλή που θέλεις, κρατάς αυτό το… μαγικό gadget κάθετα και όταν το φως ανάψει πατάς το κουμπί. Βασικές σημειώσεις: το φως που εκπέμπεται με τα φλας δεν βλάπτει τα μάτια και δεν χρειάζεται να φοράμε γυαλιά , όπως στο laser στα ινστιτούτα ομορφιάς ενώ έχει έναν ειδικό αισθητήρα (λέγεται Skin Tone Sensor) ο οποίος ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος στην αρχή κάθε συνεδρίας και διακόπτει αυτόματα την εκπομπή παλμών αν ανιχνεύσει πολύ σκούρο τύπο δέρματος. Με απλά λόγια: ναι, είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση στο σπίτι και… όχι, δεν μπορείς να μαυρίσεις και να το ξεγελάσεις!

Όσο για το πιο σημαντικό κομμάτι, το κομμάτι του “Και τι θα δω όταν χρησιμοποιήσω την Philips Lumea Advenaced”, καλύτερα να μοιραστώ την εμπειρία μου: η συσκευή επαγγελματικής αποτρίχωσης IPL της Philips έφτασε στα χέρια μου περίπου στα μισά της καραντίνας οπότε και την χρησιμοποίησα την πρώτη φορά (βρήκα την χρήση της πολύ εύκολη). Μετά από δύο εβδομάδες, οπότε και έκανα την δεύτερη εφαρμογή η τριχοφυΐα ήταν εμφανώς μειωμένη και ακόμη περισσότερο στην τρίτη εφαρμογή. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει με την Philips Lumea Advanced έχεις ήδη από την τρίτη εφαρμογή 85% μείωση της τριχοφυΐας ενώ μπορείς να απολαύσεις έως και τρεις μήνες απαλής επιδερμίδας. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πας διακοπές και να κλείσεις το κινητό σου!

Last chance info: Υπάρχει ένα application, το Philips Lumea IPL το οποίο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο να κατεβάσεις στο κινητό σου για να έχεις εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπειών IPL, συμβουλές, συνεχή παρακολούθηση και καταγραφή κάθε χρήσης της συσκευής και πολλά, πολλά ακόμη!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η συσκευή Lumea Advanced της @philipsbeautygr έφτασε στα χέρια μου πριν από λίγες εβδομάδες και ήδη την έχω λατρέψει! Με την επαγγελματική τεχνολογία IPL, επιτρέπει εύκολη και επαγγελματική χρήση στο σπίτι, είναι απόλυτα ασφαλής και κατάλληλη τόσο για το πρόσωπο, όσο και το σώμα. Και αν δεν ειναι αυτό ολοκληρωμένο σύστημα αποτρίχωσης, τότε ποιο είναι; Εγώ πάντως είμαι έτοιμη να το απολαύσω! #philips #philipsbeauty #philipsbeautygreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Berekou (@berenata) στις

 

Read More

And More