Η απίστευτη μεταμόρφωση της Kim Kardashian μέσα από 33 photo!

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Kim Kardashian μέσα από 33 photo! | tlife.gr

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουμε πολύ: όταν οι διάσημες κάνουν κάτι (συνήθως αυτό το «κάτι» είναι μια αλλαγή στην εμφάνισή τους) και μας δίνουν την τέλεια αφορμή για ένα beauty transformation. Ειδικά όταν αυτή η διάσημη είναι πρώτης γραμμής!

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η Kim Kardashian βρίσκεται στο beauty στόχαστρο. Όχι γιατί άλλαξε για 4896η φορά τα μαλλιά της, αλλά γιατί απέδωσε το credit στον λάθος άνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα, η Kim έκανε αφρικάνικα cornrows, έγραψε ότι έκανε το χτένισμα της Bo Derek (ηθοποιός και μοντέλο των 70s-80s) και φυσικά ο κόσμος του internet εκνευρίστηκε γιατί Kim… αυτό το χτένισμα ανήκει στην φιλοσοφία μιας ολόκληρης ηπείρου και όχι μιας γυναίκας που επίσης το υιοθέτησε από εκεί. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Αυτά, λοιπόν, τα cornrows στάθηκαν η αφορμή για μια μεταμόρφωση που, όπως θα δεις, είναι απίστευτη! Από τον τρόπο που κάνει το μακιγιάζ της, τις τεράστιες βλεφαρίδες του τότε, την αλλαγή από τα φυσικά μαύρα μαλλιά στα κατάξανθα και με πλεξίδες μέχρι και τα ίδια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Kim είναι πολύ διαφορετική.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ KIM KARDASHIAN ΜΕΣΑ ΑΠΟ 33 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

READ more