Από πότε έχεις να πλύνεις τα πινέλα σου; Δες αυτό το βίντεο και οργάνωσε την Κυριακή σου!

Όπως σου έχω πει 489 φορές το Σουκού είναι η τέλεια ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Και ότι αφορά τον εαυτό σου. Τα πινέλα σου, ας πούμε, με τα οποία έρχεσαι σε… στενή επαφή όλη την εβδομάδα και που μπορεί να οφείλονται μερικά από τα τελειότερα μακιγιάζ που έκανες τις προηγούμενες μέρες (και τα κομπλιμέντα που εισέπραξες) αλλά και για τα σπυράκια που μπορεί να βγάζεις κατά καιρούς.

Αυτό δεν θα συμβεί αν ορίσεις μια μέρα κάθε εβδομάδα ως η πλύσιμο των πινέλων μέρα σου! Εγώ έχω την Κυριακή. Όμως, ποιος είναι ο τρόπος για να το κάνεις σωστά; Το βίντεο που θα δεις παρακάτω δείχνει τα σωστά βήματα!

Στο βίντεο παραπάνω υπάρχουν δύο βασικά gadget για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Το ένα είναι αυτή η βάση για να πλένεις τα πινέλα σου σωστά. Το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις σε πολλά καταστήματα καλλυντικών όπως στα Inglot αυτό που θα δεις παρακάτω και κοστίζει 8 ευρώ.


Όσον αφορά το balm, το υπεραγαπημένο προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Coconut Scented Solid Balm Cleanser της Japonesque. Μου το έμαθε πριν χρόνια η Ράνια Μπουντούρη και έκτοτε δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Plus: μυρίζει τέλεια γιατί μυρίζει καρύδα, κοστίζει €19.16 και σου κάνει απόσβεση γιατί διαρκεί σχεδόν μια ζωή και μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ στην Make Me Up.

Λοιπόν, οργανώσου αυτό το Σουκού γιατί αν δεν το κάνεις τώρα που έχεις χρόνο κάτι μου λέει πως δεν θα το κάνεις ποτέ!

Read More

And More