Αψεγάδιαστη ατέλεια: Δες εδώ πώς να πετύχεις τέλεια κάλυψη στο πρόσωπο!

Photo: @zazeo

Η εποχή που θεωρούσαμε τις ατέλειές μας το μεγαλύτερό μας ελάττωμα ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει να αγαπάμε εκείνα τα ένα-δυο κόκκινα σημάδια στο πρόσωπό μας, τα σπυράκια μας κι έχουμε μάθει πως οι διεσταλμένοι πόροι μας είναι εκεί γιατί εξυπηρετούν έναν σκοπό. Γιατί χωρίς αυτούς η επιδερμίδα μας θα ήταν αδύνατον να αναπνεύσει! 

Αγαπάμε την επιδερμίδα μας και τις ατέλειές μας, λοιπόν, αλλά αν θέλεις να τις καμουφλάρεις η σειρά KORRES Ενεργός Άνθρακας είναι ακριβώς αυτό που ζητάς! 

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα (Corrective Foundation, Corrective Stick Concealer, Corrective Compact Foundation και Colour Correcting Palette), όλα με βάση τους τη μαύρη πούδρα του ενεργού άνθρακα, ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και στη ματ υφή. 

Δοκιμάσαμε τη σειρά KORRES Ενεργός Άνθρακας και μπορείς να δεις τα βήματα παρακάτω…

Last chance info: Ξέρουμε πως θα αγαπήσεις τη σειρά αυτή και θα την αγοράζεις ξανά και ξανά! Μην ξεχάσεις, όμως, κάθε προϊόν KORRES που τελειώνεις να το επιστρέφεις στο κοντινότερο φαρμακείο-σημείο πώλησης προϊόντων KORRES, όπου θα βρεις το Recycle Lab, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που ξαναδίνει ζωή στα beauty empties μας! 

Δες περισσότερα για τη σειρά KORRES Ενεργός Άνθρακας εδώ