AQUA BEELICIOUS της APIVITA: αυτή είναι η ενυδατική σειρά που πάντα έψαχνες!

Η ερώτηση που γίνεται πιο συχνά σε μια beauty editor είναι “τι ενυδατική να αγοράσω”. Στην εξίσωση μπαίνει πάντα και ο εξής παράγοντας: αυτή η ενυδατική να είναι ελαφριά ή, ακόμη καλύτερα, τόσο ελαφριά ώστε να μην αισθάνομαι ότι φοράω τίποτα. Πράγματι, το μεγαλύτερο challenge σε σχέση με τις μεσογειακές επιδερμίδες είναι ότι είναι (είμαστε!) αρκετά λιπαρές. Άρα, η αίσθηση μιας λιπαρής κρέμας δεν μας αρέσει καθόλου.

Μέχρι πρότινος σε αυτή την ερώτηση εσύ ως beauty editor δεν είχες κάποια αντανακλαστική απάντηση. Αλλά, όπως είπα, μέχρι πρότινος γιατί το πρώτο όνομα που σκέφτομαι πλέον όταν μου τίθεται αυτή η ερώτηση είναι APIVITA και το αμέσως επόμενο, Aqua Beelicious, μια σειρά εμπνευσμένη από τη μέλισσα και τη φύση!

AQUA BEELICIOUS, για ενυδάτωση που δε φαντάζεσαι!

Η νέα ενυδατική σειρά προσώπου AQUA BEELICIOUS, για νεανικές επιδερμίδες, είναι ειδικά σχεδιασμένη με ένα σούπερ ενυδατικό εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και μέλι ανθέων, που γεμίζει με νερό την επιδερμίδα σου στη στιγμή. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, δροσιά και φρεσκάδα που διαρκεί και παράλληλα αποτελούν την ιδανική βάση για την εφαρμογή του make-up.

Ένας πανίσχυρος ενυδατικός συνδυασμός από λουλούδια και μέλι που εφοδιάζει τις αποθήκες νερού της επιδερμίδας.

 Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, απέδειξε ότι αυτό το ισχυρό εκχύλισμα λουλουδιών ενεργοποιεί μηχανισμούς που σχετίζονται με την ενυδάτωση, αναπληρώνοντας τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Παράλληλα, το μέλι ανθέων, γνωστό για την ενυδατική, καταπραϋντική και μαλακτική του δράση, προσφέρει όλες τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την ενυδάτωση και τη λειτουργία της επιδερμίδας. Επιπλέον, το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, που περιλαμβάνεται σε όλες τις σειρές προσώπου της APIVITA, προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες. 93% των γυναικών που τη δοκίμασαν παρατήρησαν άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και απαλό τελείωμα που δημιουργεί την ιδανική βάση make-up!

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά!

Η ολοκληρωμένη σειρά Aqua Beelicious αποτελείται από τέσσερα προϊόντα, όλα με υπέροχες υφές. Σημείωσε:

  1. OIL-FREE ΚΡΕΜΑ – GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ με λουλούδια και μέλι – 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και τέλεια υφή gel που την καθιστά ιδανική για τις λιπαρές επιδερμίδες.
  2. ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ με λουλούδια και μέλι- 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η υφή στην κρέμα αυτή είναι πλούσια και βελούδινη και λιώνει όταν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα.
  3. ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ με λουλούδια και μέλι- 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ελαφρύ διάφανο gel ματιών χωρίς άρωμα, σε πρακτική συσκευασία με δροσιστικό roll-on applicator. Ένα αγαπημένο μου tip είναι να έχω αυτή την κρέμα στο ψυγείο ώστε να διπλασιάζεται η αίσθηση της απόλαυσης και της δροσιάς όταν την απλώνω.
  4. BOOSTER ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ με λουλούδια και μέλι- 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Πολυχρηστικό booster εντατικής φροντίδας, με υφή water-gel για μια έκρηξη δροσιάς και ενυδάτωσης που διαρκεί. Φόρεσέ το κάτω από την κρέμα σου!

Last but not least: προστατεύει την φύση και την επιδερμίδα σου!

Όταν ακούς APIVITA ξέρεις, απλώς για λόγους kind reminder να σου υπενθυμίσω ότι τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ οι συσκευασίες των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμες και το χαρτί προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείριση. Εσύ κάνεις καλό στο περιβάλλον και η Aqua Beelicious σε εσένα!

 

 

Read More

And More