Η Ariana Grande άφησε τα μαλλιά της κάτω για το εξώφυλλο της Vogue και ήταν αγνώριστη!

Στον κόσμο της ομορφιάς υπάρχουν δύο βασικές σχολές: η σχολή του signature beauty look και η σχολή της beauty chameleon. H Ariana Grande ανήκει αναμφισβήτητα στην πρώτη κατηγορία αφού όταν σκεφτόμαστε το όνομά της ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε είναι το ponytail. Αλλά να που για το εξώφυλλο της Vogue τα πράγματα άλλαξαν.

Για το τελευταίο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, η Ariana Grande αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω: μια αγνώριστη Ariana. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή που αποφασίστηκε από την ομάδα της Vogue και εκτελέστηκε από τον hair stylist Chris Appleton, είναι μέσα στο πλαίσιο όλων των αλλαγών που έγιναν τον τελευταίο χρόνο στην ζωή της Ariana Grande μετά και το τρομοκρατικό χτύπημα στο Manchester (ο τίτλος του εξωφύλλου δεν είναι τυχαίος: η χρονιά που τα άλλαξε όλα).

Στο ίδιο εξώφυλλο η Ariana Grande φαίνεται και εντελώς αμακιγιάριστη ενώ στην πραγματικότητα ο makeup artist Mark Carrasquillo πρέπει να δούλεψε πολύ προσεκτικά για να πετύχει αυτές τις φακίδες μια προς μια.

Και για το κλείσιμο το αναπόφευκτο poll: πώς προτιμάς την Ariana Grande; Με μαλλιά κάτω ή με το signature ponytail της;


Read More

And More