Άρωμα που μυρίζει… μακαρόν από το Laduree!

Αν έχεις πάει έστω και μια φορά στο Παρίσι θα έχεις φάει μακαρόν από τα Laduree. Αν δεν το έχεις κάνει, πρέπει να ξαναπάς! Κι αν δεν μπορείς να πας, παράγγειλε σε έναν γνωστό σου που θα πάει να σου φέρει επιστρέφοντας (εγώ το έχω στο πλάνο…). Γιατί αν δεν έχεις φάει μακαρόν από τα Laduree, έχεις χάσει μια πολύ συγκλονιστική γευστική εμπειρία!

Αλλά, ok, όλα αυτά συγχωρούνται αν πας τώρα να δοκιμάσεις το ολοκαίνουριο άρωμα της Nina Ricci, La Tetantion de Nina, δηλαδή ο πειρασμός της Nina. Εξού και το μισοδαγκωμένο αυτή τη φορά μήλο στο μπουκάλι!

Το άρωμα αυτό της Nina Ricci είναι συλλεκτικό και αποτελεί συνεργασία του Olivier Cresp, αρωματοποιού και δημιουργού του μύθου ης Nina με τον Vincent Lemain, ζαχαροπλάστη του La Duree.

/

Το άρωμα La Tentation de Nina είναι ένα δροσερό, λουλουδάτο, φρουτώδες Eau de Toilette, το οποίο είναι ολοκληρωτικά εθιστικό. Είναι ένα ξύπνημα των αισθήσεων, ένα macaroon με την υπογραφή της Nina Ricci. Πρώτα από όλα, ιταλικό περγαμόντο εσωκλείει την εσπεριδοειδή χροιά του, πριν μία γεύση από γκρέιπφρουτ κάνει την εμφάνιση του και μετατρέψει την υποκίνηση σε επιθυμία. Εν συνεχεία raspberries, αμύγδαλα, απόσταγμα λεμονιού και ροζ τριαντάφυλλου ενώνονται και δημιουργούν ένα μοναδικό macaroon. Στο τέλος η βανίλια, το white musk και το σανταλόξυλο εσωκλείουν τον αισθησιασμό τους αρώματος.

Αυτά ως προς την μυρωδιά του. Εν τω μεταξύ εγώ μέχρι να πάρω στα χέρια μου τα μακαρόν που έχω κάνει παραγγελία από το Laduree θα ψεκάζομαι με μερικές σταγόνες Nina Ricci La Tentation και θα περιμένω την Άνοιξη…

Read More

And More