Αρώματα: Η νότα που θα φέρει την Άνοιξη

Οι εσάνς της άνοιξης είναι επιτέλους εδώ. Κι εσύ σήμερα θα μάθεις τις νότες τους λίγο πριν επιλέξει εκείνη που θα σε συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. Και θα δημιουργήσει αναμνήσεις που περιλαμβάνουν νότες από λουλούδια, εσπεριδοειδή αλλά και την απαλή, θαλασσινή αύρα. Λίγο πριν επιλέξεις το νέο σου άρωμα δες τα ωραιότερα και πιο γοητευτικά. 

 

Jo Malone Silk Blossom Cologne: Είναι ένα ηλιόλουστο, floral, φωτεινό άρωμα, με νότες ylang ylang, ζεστή βανίλια,
και κρεμώδες σανδαλόξυλο. Το Bitter Mandarin αιχμαλωτίζει το πνεύμα ενός Μεσογειακού δειλινού: ένα ανέμελο θρόισμα στον αέρα. Τα δέντρα κίτρου ανθίζουν κατά μήκος των ιταλικών δρόμων και τα ποτήρια γεμάτα πάγο, τσουγκρίζονται, αφήνοντας στον αέρα νότες πικρού citrus spritz. Το ζωηρό μανταρίνι βυθίζεται σε ζεστές νότες κεχριμπαριού και ένα ίχνος ίριδας, προσδίδοντας μια εθιστική γοητεία που ευωδιάζει εσπεριδοειδή.

 

Nuxe Huile Prodigieuse Neroli:  Με καταπραϋντικό άρωμα με τη γλυκιά ένταση που δημιουργούν τα άνθη πορτοκαλιάς. Είναι νέο και  πιστοποιημένο βιολογικό ξηρό λάδι, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει το δέρμα με μια όμορφη εκτυφλωτική λάμψη.

 

Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum: Η ζουμερή φρεσκάδα ενός βιολογικού πορτοκαλιού από το Μεξικό συνδυάζεται με το Μαύρο Τσάι υπεύθυνης πηγής από τη Σρι Λάνκα και τις παραδοσιακές νότες τσαγιού της οικογένειας CK One. Το
βέτιβερ υπεύθυνης πηγής από την Αϊτή αποπνέει μια αισθησιακή, ξυλώδη αύρα στη βάση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία που συνδυάζει δυναμική φωτεινότητα με βάθος. Η vegan σύνθεσή του περιέχει 77% συστατικά φυσικής προέλευσης καθώς και αιθυλική αλκοόλη φυσικής προέλευσης. Το CK Everyone Eau de Parfum φέρει πιστοποίηση κατά το πρότυπο Cradle to Cradle σε επίπεδο Gold, ενισχύοντας τη θέση του ως ένα clean άρωμα που συμβάλλει θετικά προς μια κοινωνική, ηθική και περιβαλλοντική αλλαγή. 

 

Zadig & Voltaire Vibes of Freedom

 

Gucci Guilty Intense Pour Femme: Ambery, Floral και Woody άρωμα με την τολμηρή ζωντάνια του εσπεριδοειδούς Μαντόρα να επιβάλλεται και το Λίτσι να ακολουθεί παρέα με τις νότες Βιολέτα. Στην καρδιά του, ένα μπουκέτο από Υλάνγκ-Υλάνγκ και Tuberose
ενισχύεται από τον μυστηριώδη αισθησιασμό ενός σκοτεινού ακόρντου Δαμάσκηνου. Τέλος, η ξυλώδης αίσθηση του Πατσουλί και του vetiver συναντά την πολυτέλεια της βανίλιας για μια τολμηρή, θηλυκή υπογραφή με διάρκεια

 

Diptyque Do Son: Ως παιδί, ο Yves Coueslant, ένας από τους ιδρυτές της diptyque, περνούσε τα καλοκαίρια του στην ακροθαλασσιά, μέσα στην παγόδα που  είχε χτίσει ο πατέρας του στο Do Son, στον κόλπο Along. Η θαλασσινή αύρα έφερνε μαζί της την βαριά, ελαφρώς πικάντικη ευωδιά της τουμπερόζας, που λάτρευε η μητέρα του. Το Do Son έχει την τρυφερότητα και την επιμονή μιας ανάμνησης από την παιδική του ηλικία στην Ινδοκίνα. Στο eau de parfum, η παρουσία της τουμπερόζας είναι πιο έντονη. Η ευωδιά της φέρνει στο νου το ηλιοβασίλεμα, όταν τα λευκά λουλούδια ξεχωρίζουν μέσα στο σκοτάδι της ξύλινης παγόδας. 

Read More

And More