Ασετόν που δεν είναι… ασετόν! Έφτασε στην Ελλάδα το πιο cool προϊόν και το δοκιμάσαμε!

Photo: @amaka.hamelijnck

Αντί προλόγου: σε αυτήν εδώ τη στήλη μας αρέσει να τεστάρουμε καλλυντικά και να γράφουμε γι’αυτά. Γιατί, πώς αλλιώς θα κάναμε σωστά την δουλειά μας;

Πριν λίγους μήνες, λοιπόν, τα μεγαλύτερα site ομορφιάς ανά τον κόσμο έγραφαν για ένα μαγικό προϊόν εκθιάζοντάς το. Εκθιάζοντάς το για όλους τους προφανείς λόγους που θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω! Το συγκεκριμένο προϊόν, λοιπόν, λέγεται Remove and Cill και πρόκειται για ένα ασετόν που… δεν είναι ασετόν αφού κάνει την ίδια δουλειά, δηλαδή, αφαιρεί το βερνίκι από τα νύχια αλλά α) είναι σε μορφή κρέμας β) δεν περιέχει ασετόν και άρα γ) δεν τα αφυδατώνει!

Για την συγκεκριμένη κρέμα είχε γίνει τόση συζήτηση (κάτι σαν αστικός… beauty μύθος) ώστε όταν έφτασε στα χέρια μου λίγο καιρό πριν με τα υπόλοιπα λανσαρίσματα Sephora (φυσικά και θα τη βρεις εκεί) ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή: βάζεις λίγη ποσότητα σε κάθε νύχι, την αφήνει για λίγα λεπτά και αφαιρείς με βαμβάκη όπως θα έκανες και με το κλασικό ασετόν. Όμως, εδώ η πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι ότι δεν λερώνει τα δάχτυλα και ειδικά αν έχεις κόκκινα βαμμένα νύχια είναι best thing όπως επίσης ότι όχι απλώς δεν αφυδατώνει τα νύχια όπως το ασετόν που τελικά τα κάνει αδύναμα και σπάνε, αλλά περιέχει και ένα σύμπλεγμα θρέψης που κάνει αυτό το προϊόν να λειτουργεί και ως… μάσκα νυχιών!

Last chance info: κοστίζει €8.95.

 

Read More

And More