Αυξητική στήθους: Τι είναι τα εμφυτεύματα νέας γενιάς; Ποια τεχνική να διαλέξεις για να έχεις απολύτως φυσικό αποτέλεσμα;

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε να κάνουμε μια αλλαγή αποκλειστικά για εμάς αισθανόμαστε ενθουσιασμένες. Η αυξητική στήθους είναι μια επιλογή που κάνουν περισσότερες από ένα εκατομμύριο γυναίκες που τους αρέσει να προσέχουν το σώμα τους κάθε χρόνο. Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν γρήγορους ρυθμούς, εργάζονται, γυμνάζονται, τρέχουν όλη μέρα. Επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν και το σημαντικότερο; Να είναι φυσικό, αναδεικνύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση. Ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε από το Dr. Μπουκουβάλα για ό,τι νεότερο υπάρχει στην αυξητική στήθους. Η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική είναι η τεχνική Teardrop Breast.

Ενθέματα νέας γενιάς!
Η χρησιμοποίηση ενθεμάτων νέας γενιάς, σε συνδυασμό με την κατάλληλη χειρουργική τεχνική δίνει το τέλειο αποτέλεσμα στην αυξητική, στην ανόρθωση και στην αποκατάσταση του στήθους. Μέσω καινοτόμου τεχνολογίας δημιουργήθηκαν ενθέματα που ακολουθούν τις κινήσεις του γυναικείου σώματος. Διατηρούν το στρογγυλό σχήμα όσο είστε ξαπλωμένη και παίρνουν φυσικό σχήμα όσο παραμένετε σε όρθια στάση.

Η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος για την επίτευξη της επιθυμητής εμφάνισης πρέπει σχεδιάζεται με τον ασθενή και τον πλαστικό χειρουργό. Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Ο μαστός μετά το χειρουργείο έχει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;
Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες, συνήθως επιλέγεται γενική νάρκωση και η γυναίκα επιστρέφει σε λίγες μόλις ημέρες στην εργασία της, αποφεύγοντας την έντονη καταπόνηση για λίγο διάστημα.

Η ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της άμεσα 2 με 3 ημέρες μετά την επέμβαση, μιας και όπως είπαμε δεν νιώθει κανένα πόνο, και δεν χρειάζεται να φοράει κορσέδες παρά μόνον ένα ελαφρύτατα υποστηρικτικό σουτιέν. Μπορεί να συνεχίσει τις όποιες γυμναστικές της δραστηριότητες μετά από 20 με 30 ημέρες με απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

Για τις περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την Teardrop Breast και τα πλεονεκτήματά της μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Dr. Μπουκουβάλα στο www.drboukouvalas.gr ή στα τηλέφωνα 2103242222 – 2108080051 – 2109680240 και 2310278570.

Ζήσης Μπουκουβάλας M.D, Ph.D
Πλαστικός Χειρουργός – Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»

Read More

And More