Αυτά είναι τα αρώματα που φοράμε φέτος το καλοκαίρι! Γιατί το καλοκαίρι… γύρισε!

Είναι η πιο sexy, ζεστή και χαρούμενη εποχή του κόσμου. Είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο να έρθει. Γιατί δεν έχω ακούσει ούτε έναν άνθρωπο πάνω σε αυτό τον κόσμο να εύχεται να χειμωνιάσει. Αντίθετα, όλοι ευχόμαστε για λίγο καλοκαίρι. Στην καρδιά του καλοκαιριού, λοιπόν, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο αγαπημένα μας, all time classic αλλά και νέα, αρώματα με τα οποία θα περάσουμε τις επόμενες μέρες γιατί όχι και… μήνες για να παρατείνουμε αυτή την αίσθηση!

 

Estee Lauder Bronze Goddess, €71.00. Είναι το πιο διάσημο άρωμα του καλοκαιριού και το άρωμά μου (εχμ, και όλων των beauty editor που γνωρίζω!). Φέτος, επιστρέφει με την ίδια χαρακτηριστικά ζεστή και sexy μυρωδιά του με tiare και καρύδα, αλλά με ανανεωμένο και πιο… οριζόντιο μπουκάλι. Έχει ήδη στολίσει το boudoir μου!

 

Dolce & Gabbana Light Blue Sun, €113.00. Το θρυλικό Light Blue, το άρωμα που έχουμε όλες φορέσει, αυτό το καλοκαίρι αποκτά την πιο καλοκαιρινή διάθεση που είχε ποτέ. Εμπλουτισμένο με νερό καρύδας και λουλούδι frangipani, το νέο συλλεκτικό άρωμα αποτελεί μια αισθησιακή εκδοχή του χαρακτηριστικού αρώματος Light Blue. Σαν τον πιο παθιασμένο, καλοκαιρινό έρωτα με φόντο το Capri!

 

Bobbi Brown Beach, €64.00. Μια σύντομη ιστορία για να καταλάβεις ακριβώς πώς μυρίζει αυτό το άρωμα: το έχω φορέσει, έχω πάει σε ραντεβού και με έχουν ρωτήσει αν γύρισα μόλις από τη θάλασσα. Yeap, με έναν μαγικό τρόπο αυτό το άρωμα έχει κλείσει μέσα του την μυρωδιά της παραλίας, α-κρι-βώς!

Jo Malone Frangipani Flower, €111.00. Ένα ολοκαίνουργιο άρωμα που υπνωτίζει με τη ζεστασιά του ήλιου και τη γλυκιά, ελαφριά του αίσθηση. Επίσης, μας αρέσει πολύ το φοβερό κίτρινο μπουκάλι του.

Laura Mercier almond coconut milk, €62.40. Αν λατρεύεις την καρύδα όσο εμείς, ετοιμάσου να λατρέψεις και αυτό το άρωμα! Είναι ζεστό και γλυκό ταυτόχρονα, όπως ένα ζεστό μεσημέρι καλοκαιριού!

Prada Olfactories Nue Au Soleil, €252.οο. Στην exclusive αρωματική συλλογή Prada θα βρεις αυτό το άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, νερόλι και musk που χαρίζει στην επιδερμίδα σου μια πολύ ζεστή και sexy μυρωδιά η οποία έχει την ικανότητα να γίνεται ένα με εσένα. Bonus info: οι νότες του είναι τόσο ισχυρές που θα χρειαστείς ελάχιστη ποσότητα!

The Library of Fragrance Caribbean Sea, €23.19, Make Me Up. Τα διάσημα αρώματα Library of Fragrance έχουν το εξής χαρακτηριστικό: μπορούν να αποδώσουν κάθε μυρωδιά με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο! Το Caribbean Sea, λοιπόν, μυρίζει θάλασσα και Καραϊβική ή, με άλλα λόγια, καλοκαίρι! Θα το βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up.

 

 

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh, €95.40. Το Wonderlust το ξέρεις! Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και την πιο ελαφριά εκδοχή του: το Wonderlust Eau Fresh που αντλεί έμπνευση από τα ήρεμα κύματα, τον καθαρό ουρανό και το λαμπερό ήλιο που χάνεται πάνω στη γραμμή του ορίζοντα. Μία νέα, φρέσκια περιπέτεια, όπου τα πάντα είναι πιθανά.

Acqua di Param Blu Mediteranneo Cipresso di Toscana, €81.00. Κάθε άρωμα της σειράς Blu Mediterraneo αναπόφευκτα μας φέρνει στο νου το καλοκαίρι (Μεσόγειος, βλέπεις!). Το ολοκαίνουργιο άρωμα της συλλογής είναι μια ιταλική ερμηνεία του κλασικού αρώματος που ανήκει στην κατηγορία fougère. Το άρωμα ανοίγει με τις εντυπωσιακές νότες κορυφής από αστεροειδή γλυκάνισο, πορτοκάλι και ελεμί. Στη καρδιά της σύνθεσης η λεβάντα και το φασκόμηλο αφήνουν ένα έντονα αρωματικό στίγμα ενώ κλείνοντας, οι νότες από κυπαρίσσι και πεύκο προκαλούν μια αίσθηση γαλήνης και ευημερίας.

 

Read More

And More