Αυτά είναι τα μυστικά μιας beauty editor για τέλεια επιδερμίδα και θα τα δεις… LIVE!

Here’s the thing! Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας έχει αλλάξει 180 μοίρες και αυτό δεν μπορούσε παρά να έχει επιπτώσεις και στην επιδερμίδα μας, το μεγαλύτερό μας όργανο! Θα περίμενε κανείς ότι όλο το προηγούμενο διάστημα που μέναμε σπίτι η επιδερμίδα μας θα έλαμπε ξανά, θα ξεκουράζονταν όχι μόνο επειδή κι εμείς ξεκουραστήκαμε αλλά επειδή και όλο αυτό το διάλειμμα από το μακιγιάζ και την έκθεσή μας στους ρύπους της πόλης θα έκανε το πρόσωπό μας να αναζωογονηθεί. Και όμως…

Από ένα πρόχειρο gallop στο instagram του TLIFE διαπιστώσαμε ότι πολλές από εσάς είδατε το αντίθετο: επιδερμίδα θαμπή και κουρασμένη, επιδερμίδα… αφυδατωμένη. Γιατί συνέβη αυτό και πώς μπορούμε να ξεδιψάσουμε την επιδερμίδα μας ώστε να δούμε άμεσο plump αποτέλεσμα και λάμψη; Εμείς ξέρουμε (τα εφαρμόζουμε εξάλλου όλο αυτό το διάστημα!) και δεν θα κρατήσουμε τη γνώση για τον εαυτό μας αλλά θα την μοιραστούμε μαζί σου σε αυτό το LIVE!

SKINCARE TIPS GO LIVE!

Η beauty editor του TLIFE, Νατάσα Μπερέκου και η APIVITA σε περιμένουν την Παρασκευή 15/5 στις 12:00 σε ένα μοναδικό Live μέσα από τον λογαριασμό του TIFE στο instagramγια να α) φτιάξουμε μαζί ένα εκπληκτικό smoothie για ενυδάτωση εκ των έσω β) απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου για το skincare και… το πιο σημαντικό, να σου δείξουμε βήμα-βήμα το beauty routine που πρέπει να υιοθετήσεις για να έχεις ενυδατωμένη επιδερμίδα. Extra hint: η σειρά Aqua Beelicious θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

AQUA BEELICIOUS: Η ΣΕΙΡΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ

Η πιο συχνή ερώτηση που γίνεται σε μια beauty editor είναι: “Μπορείς να μου προτείνεις μια καλή ενυδατική”. Από τότε που λανσαρίστηκε η σειρά Aqua Beelicious της APIVITA η απάντηση βρίσκεται κάθε φορά στην άκρη της γλώσσας μας. Η ενυδατική σειρά της APIVITA είναι εμπνευσμένη από τις μέλισσες και την ελληνική φύση ενώ είναι εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια και χάρη στην τεχνολογία της γεμίζει τις αποθήκες νερού της επιδερμίδας. Πολλά περισσότερα για αυτή τη σειρά αλλά και πολλά ακόμη μυστικά ενυδάτωσης θα μάθεις στο LIVE μας την Παρασκευή, 15 Μαΐου στις 12:οο. Μέχρι τότε σημείωσε πως η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα: booster, κρέμα ματιών και δύο ενυδατικές, μια σε μορφή κρέμας και μια ακόμη πιο λεπτόρρευστη σε μορφή gel, ώστε να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σου υφές, εντυπώσεις και μυστικά!

Bee there!

 

Read More

And More