Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα μας αρώματα για το καλοκαίρι

Η άνοιξη και το καλοκαίρι φέρνουν μαζί τους όχι μόνο χαρούμενα χρώματα στη φύση αλλά και όμορφες μυρωδιές από ανθισμένους κήπους, λουλουδιών αλλά και εσπεριδοιδών. Εαν είσαι λάτρης των ντελικάτων και ελαφριών αρωμάτων τότε σίγουρα περιμένεις με ανυπομονησία τους θερμούς μήνες του χρόνου να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου χειμεωνιάτικο άρωμα με ένα πιο ελαφρύ. Εαν ψάχνεις για ένα άρωμα που που θα σε συντροφεύσει στην καθημερινότητά σου αυτό το καλοκαίρι διάβασε τις συμβουλές μας για τους τύπους των αρωμάτων που θεωρούνται ιδανικοί.

Αρώματα με άρωμα λεβάντας: Η λεβάντα γνωστή από την αρχαιότητα για τις αγχολυτικές και χαλαρωτικές της ιδιότητες, χαρίζει στα αρώματα εκπληκτική ένταση. Μπορείς να συνατήσεις το μεθυστικό της άρωμα στο Yves Saint Laurent Libre αλλά και το κλασικό αντρικό Calvin Klein Eternity for Men.

Εάν αγαπάς το άρωμα φρεσκάδας και δροσιάς που αναδύουν τα αρώματα με εσπεριδοειδή τότε το Davidoff Cool Water καθώς και το DKNY Original Women αποτελούν σίγουρη επιλογή για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα.

Εαν είσαι λάτρης της ορχιδέας, των τριαντάφυλλων αλλά και των κρίνων, μεταξύ άλλων, λουλουδιών τότε σίγουρα αναζητάς λουλουδάτα αρώματα.

Η ελαφριά σύσταση των καλοκαιρινών αρωμάτων δεν είναι καθόλου βαριά ούτε αποπνικτική δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να απολαύσεις το καλοκαιρινό σου άρωμα στο έπακρο!

Ανακάλυψε περισσότερα στο Notino.gr 

 

Read More

And More