Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά νύχια από τα MTV VMAs!

Το μανικιούρ είναι fashion statement από μόνο του. Γι’ αυτό και το τι θα επιλέξουν οι διάσημες (και διασημ-οι) σε events όπως τα MTV VMAs δεν είναι μια απόφαση που παίρνεται άρον-άρον. Ειδικά, όταν είσαι προτεινόμενη (και προτεινόμεν-ος) για βραβείο και ξέρεις πως στα νύχια σου θα γίνουν χορταστικά close ups.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα νύχια που μας εντυπωσίασαν περισσότερο στα MTV VMAs.

Cardi B: χρυσό

Τα ολόχρυσα νύχια της Cardi B ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξαν οι φωτογράφοι και οι παρευρισκόμενοι όταν η ίδια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα επίσης κόκκινο φόρεμα. Η επί χρόνια nail artist της, Jenny Bui, χρησιμοποίησε το Gel Color της OPI στην απόχρωση Dazzling Dew Drop και από πάνω δημιούργησε αυτό το ombre effect με το Chrome Powder στην απόχρωση Gold Digger. Είναι αυτό που στην παραπάνω φωτό θυμίζει σκιά.

Το χρώμα που είχε στα νύχια της η τραγουδίστρια του Good as Hell ήταν το Hold ‘Em Tight της Essie το οποίο η προσωπική της nail artist, Eri Ishizu εμπνεύστηκε από το επίσης ιριδίζον φόρεμά της ενώ για έξτρα λάμψη έβαλε από πάνω το gel- setter της Essie.

Gigi Hadid: french with a twist

Η Bella Hadid είναι γνωστή για την λατρεία της στα 90’s και το γαλλικό μανικιούρ το οποίο η προσωπική της nail artist, Nails by Mei, κάνει σε διαφορετικές κάθε φορά παραλλαγές. Εδώ έκανε μια παχιά γραμμή σοκολατί η οποία σετάρονταν τέλεια τόσο με τις αποχρώσεις του ρούχου της όσο και με την επιδερμίδα της.

Μακριά νύχια με ματ φινίρισμα! Αυτό ήταν που έκανε και το μανικιούρ της τραγουδίστριας του Starving εντελώς διαφορετικό.

Κάτι που είναι γνωστό για τον Jonathan Van Ness: λατρεύει τα μανικιούρ. Και η προσωπική του nail artist, Nails by Mei, φροντίζει κάθε φορά να του δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όπως αυτό εδώ που είναι εμπνευσμένο από την iconic ταινία των 90’s “Κλαμπ χωρισμένων γυναικών”.

Last but not least: έναν χρόνο πριν είχα συναντήσει την Nails by Mei σε ένα ταξίδι μου στην Λισαβόνα με την OPI. Δες εδώ τι μου είχε πει για το τι ζητούν η Bella και η Gigi Hadid από το μανικιούρ της αλλά και για την σχέση της με τον Jonathan Van Ness.

 

Read More

And More