Αυτά είναι τα πιο ξεσηκωτικά αρώματα του καλοκαιριού

Ακόμη κι αν έχεις signature μυρωδιά, ακόμη και αν έχεις επιλέξει εκείνο το ένα άρωμα που θα φοράς σε όλη σου τη ζωή, τα καλοκαιρινά αρώματα υπακούν σε άλλους κανόνες! Τα καλοκαιρινά είναι μια ειδική κατηγορία αρωμάτων που κουβαλούν μια πιο ανέμελη διάθεση και είναι εκείνα που θα φορέσεις στο αγαπημένο σου νησί και θα συνδέσεις με μνήμες που θα κουβαλάς μια ζωή. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, θέλεις για το καλοκαίρι ένα άρωμα που κάθε φορά που το μυρίζεις θα σε πηγαίνει πίσω σε εκείνη την καυτή παραλία, το υπέροχο κοκτέιλ που ήπιες, αυτό το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και όχι στην καθημερινότητα του γραφείου ή ένα lockdown. 

Αφού σε πείσαμε, λοιπόν, για το πόσο εξέχουσας σημασίας είναι το καλοκαιρινό σου άρωμα, δες παρακάτω όλα εκείνα τα ξεσηκωτικά αρώματα που συγκεντρώσαμε για σένα!

Tom Ford SOLEIL BRÛLANT. Το SOLEIL BRÛLANT, το τρίτο άρωμα της συλλογής Soleil, απελευθερώνει νότες υπέροχων λουλουδιών που αιχμαλωτίζουν τη θερμότητα του ήλιου και συνδυάζονται μοναδικά με τις νότες κεχριμπαριού, προκαλώντας μία εκρηκτική συνάντηση, καθώς οι ακτίνες του ήλιου αγγίζουν το γυμνό δέρμα. Το floral ανατολίτικο άρωμα, μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι, όπου η λάμψη από τις ακτίνες του ήλιου περιπλέκονται με την έντονη φρεσκάδα από το εκχύλισμα μανταρινιού και περγαμόντου. Οι νότες από πικάντικο ροζ πιπέρι αναδεικνύουν το περίτεχνο εκχύλισμα και την floral καρδιά από γιασεμί sambac, τουμπερόζα και άνθη πορτοκαλιάς. Καθώς ο ήλιος αγκαλιάζει το σώμα, η ζεστασιά από απολαυστικό κεχριμπάρι εμπλουτισμένο με ρητίνες, ξύλα και νέκταρ από μαύρο μέλι, αναδύει μία αίσθηση αποπλάνησης. Η απρόσμενη σύνθεση από κόκκους καφέ Arabica και tonka ζωντανεύει τις καπνιστές αποχρώσεις από λιβάνι, βέτιβερ και δέρμα.

KORRES Aegean Bronze Eau De Parfum. Η ζεστασιά του ήλιου του Αιγαίου και το ανάλαφρο γλυκό αεράκι του δειλινού που σκεπάζει τις αμμουδιές, σε ένα μπουκάλι. Άρωμα που συντηρείται φυσικά με εκχύλισμα δενδρολίβανου -φυσικό αντιοξειδωτικό-, ενώ δεν περιέχει PCM και phthalates, συνθετικές ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Byredo Sundazed eau de parfum, €140.40/50ml. H αποπλάνηση του ήλιου και η καλοκαιρινή ευδαιμονία. Απόλαυσε την ελευθερία που χαρίζει η λατρεία του ήλιου, σε ένα μέρος όπου ο χρόνος παραμένει ακίνητος. Μια μυθική ανατροπή του σώματος και του νου, σαν ένα όνειρο στην καρδιά του καλοκαιριού. Μια εθιστική εμπειρία για όσους “κυνηγούν” τον ήλιο. Σε ένα ψυχοσωματικό ταξίδι μιας ελέυθερης αγάπης, το SUNDAZED απελευθερώνει λαμπερές νότες κορυφής από μανταρίνι και λεμόνι Καλιφόρνιας και μια έντονη καρδιά από νερολί και αραβικό γιασεμί. Σαν ένα ζαχαρωτό, ένας καταρράκτης white musk εγχέει άρωμα εσπεριδοειδών αφήνοντας μια γλυκιά στην επιδερμίδα. Η νοσταλγία και η διαφυγή αγκαλιάζονται για να διοχετεύσουν τη ζεστασιά ενός ατέλειωτου καλοκαιριού.

Estee Lauder Bronze Goddes eau fraiche, €62.00/50ml. Είναι ένα από τα πιο iconic και κλασικά πλέον αρώματα του καλοκαιριού! Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι. Γεμάτο αισθησιασμό. Γεμάτο επιθυμία. Γεμάτο θηλυκότητα. Ένα άρωμα αποπλανητικό και sexy που πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις ένα από τα καλοκαίρια της ζωής σου. 

Nuxe Prodigieuse le parfum. Όσες φορούσαμε φανατικά το λάδι σώματος Nuxe ευχόμασταν αυτή η συγκλονιστική και ξεσηκωτική μυρωδιά να κυκλοφορήσει και σε άρωμα! Όπως και έγινε! Το Nuxe Prodigieuse le parfum κλείνει στο μπουκάλι του όλο του καλοκαίρι! Φτιαγμένο από Κίτρο, Περγαμόντο, και Άνθη Πορτοκαλιάς, Γαρδένια, Μανόλια και Τριαντάφυλλο, Βανίλια και Γάλα Καρύδας.

Bobbi Brown Beach eau de parfum, €67.00/50ml. Ποτέ κανείς δεν κατάφερε να κλείσει τη μυρωδιά της παραλίας σε ένα μπουκάλι εκτός από την Bobbi Brown! Το συγκεκριμένο άρωμα αποδίδει τόσο πιστά τη μυρωδιά της παραλίας ώστε όταν το φοράς κι εσύ με τη σειρά σου μυρίζεις σαν να γύρισες μόλις από εκεί!

Read More

And More