Αυτά είναι τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που λατρεύουν οι σημαντικότεροι make up artists! Κι έχουν ολόκληρη σειρά!

Την photo που βλέπεις παραπάνω την εντόπισα πριν λίγες μέρες στο instagram της Charlotte Tilbury, μια από τις μεγαλύτερες make up artists σε οοοοοολο τον κόσμο (για να δεις το προφίλ της και να την κάνεις κι εσύ follow κάνε κλικ εδώ). Κι επειδή μου αρέσει η ακρίβεια, ανέβασε συγκεκριμένα αυτό που βλέπεις παρακάτω και δήλωσε και ενθουσιασμένη!

/

Και η αλήθεια είναι ότι αν δοκιμάσεις το νεράκι ντεμακιγιάζ Sensibio H2O της Bioderma δύσκολα θα επιλέξεις κάποιο άλλο! Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, κοστίζει €15.50 τα 250ml και θα το βρεις στα φαρμακεία.

Αυτό, όμως, που δεν γνώριζα (κι έμαθα στην παρουσίαση της Bioderma την περασμένη εβδομάδα!) είναι ότι η σειρά Sensibio η οποία είναι ιδανική για ευαίσθητα δέρματα είναι μια ολόκληρη σειρά που περιλαμβάνει μια συγκλονιστική κρέμα για ευαισθητα δέρματα σε δύο εκδοχές rich και fluid ανάλογα με την υφή που προτιμάς (rich για ευαίσθητα ξηρά και fluid για ευαίσθητα λιπαρά. Η καθεμία κοστίζει €19.00) και μια κρέμα ματιών (€16.00).

Δεν θα σε μπερδέψω με τεχνολογίες και συνθέσεις. Θα σου πω μόνο πως αν αυτή την περίοδο η επιδερμίδα σου σε τραβάει παύλα τσούζει παύλα κοκκινίζει με το παραμικρό, αυτή η σειρά είναι τέ-λει-α! Κι επειδή είχα κάποια τέτοια συμπτώματα και βρίσκομαι στην day 3 της δοκιμασίας, επίτρεψέ μου να έχω προσωπική γνώμη!

Read More

And More