Αυτά είναι τα τέσσερα χρώματα που βάφουν τα νύχια τους τα πιο στιλάτα κορίτσια του instagram!

Υπάρχει μια ερώτηση η οποία μας γίνεται συχνά- πυκνά και μας αιφνιδιάζει: “τι χρώμα θα τα βάψουμε;”. Έχεις μόλις τελειώσει την χαλαρωτική περιποίηση στα άκρα σου και αυτή η ερώτηση έρχεται τόσο απότομα και αιφνιδιαστικά που σχεδόν σε ξυπνάει από τον λήθαργο και σου παίρνει πίσω όλη τη χαλάρωση που ένιωσες τα προηγούμενα λεπτά.

Το χρώμα των νυχιών κάνει statement και η επιλογή του σωστού ή του λάθος χρώματος μπορεί να απογειώσει ή/και να καταστρέψει το look σου. Και ειδικά, αν πρόκειται να κάνεις gel manicure που σημαίνει ότι θα περάσεις με αυτό το χρώμα τουλάχιστον τις επόμενες 10-15 μέρες, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Για να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά και πως το χρώμα που έχεις επιλέξει να βάψεις τα νύχια σου είναι… στη μόδα (!) ρίξαμε οι ίδιες μια ματιά στα χρώματα που επιλέγουν τα αγαπημένα μας κορίτσια του instagram που ασχολούνται με την μόδα και, μάντεψε! Τα χρώματα που επιλέγουν είναι μόλις τέσσερα και είναι τα παρακάτω!

Λευκό

Είναι ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ για καλοκαίρι τόσο στο μανικιούρ όσο στο πεντικιούρ, κάνει τέλειο contrast με την μαυρισμένη επιδερμίδα και το επιλέγει συστηματικά η Monikh, μια από τις πιο διασημότερες και με τεράστια επιρροή instagrammer. Επίσης, το ίδιο χρώμα το έχουμε δει κατά καιρούς και από την Soo Joo, global ambassador της Chanel. Στα plus αυτού του stylish χρώματος είναι ότι θα σεταριστεί άνετα με σχεδόν κάθε σου outift και ειδικά τα nude χρώματα, στα μείον ότι το συγκεκριμένο βερνίκι είναι σαν τις λευκές επιφάνειες: λερώνεται και ενδεχομένως να κιτρινίσει εύκολα. Για να το διατηρήσεις σε καλή κατάσταση για περισσότερο, μπορείς να το περνάς ανά τρεις μέρες με ένα top coat ώστε να ανανεώνεις τη λάμψη του.

@monikh

@monikh

@soojmooj

Το αγαπημένο μας λευκό: Le Vernis Lonwear Nail Color 711 Pure White, Chanel

Κόκκινο

Το πρώτο βερνίκι που δημιουργήθηκε ποτέ ήταν κόκκινο και μέχρι και σήμερα αποτελεί κλασική επιλογή. Είναι το αγαπημένο χρώμα των Γαλλίδων (παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο αγαπημένες μας στο instagram) και είναι ένα τέλειο και κομψό χρώμα για μανικιούρ- πεντικιούρ. Εκεί έξω θα βρεις εκατοντάδες αποχρώσεις του κόκκινου, από πιο σκούρα μέχρι πιο πορτοκαλοκόκκινα, αλλά το καθαρό κόκκινο είναι το δικό μας αγαπημένο!

@sabinasocol

@yevtopyer

                                              @jeannedamas

@fermedina

 

Το αγαπημένο μας κόκκινο: Nail Polish Nars, απόχρωση Dovima Rouge Tomate, €9.97, Sephora

Μαύρο

Είναι το αμέσως  πιο κλασικό χρώμα για τα νύχια σου μετά το κόκκινο και γράφει υπέροχα και το καλοκαίρι! Αρκεί να ρίξεις μια ματιά παρακάτω και ειδικότερα στο ενδιαφέρον contrast που δημιουργεί με ένα total white σύνολο όπως το είδαμε στην Anine Bing. Αυτό, ωστόσο, που θα πρέπει να προσέξεις είναι επειδή ακριβώς μπορεί να ξεφτίσει και οι ατέλειες να φανούν ακόμη εντονότερες, αν πρόκειται να φύγεις για διακοπές προτίμησέ το σε ημιμόνιμο.

                                               @aninebing

@carodaur

@venswifestyle

Το αγαπημένο μας μαύρο: OPI Nail Lacquer, απόχρωση Lady In Black, €12.90

Διάφανο

Κάτι που ίσως δεν έχεις προσέξει ποτέ, είναι ότι μερικές από τις μεγαλύτερες influencer δεν βάφουν τα νύχια τους! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ξεκουράσεις τα νύχια σου από τα συνεχόμενα μανικιούρ επιλέγοντας απλώς ένα σωστό base coat που θα τα δυναμώσει; Αφού είναι και τόσο stylish, γιατί όχι;

@aimeesong

@clairerose

@leiasfez

Το αγαπημένο μας διάφανο βερνίκι που δυναμώνει τα νύχια: Chip Free Base Coat, Korres

Read More

And More