Αυτά είναι τα τρία προϊόντα που η Rihanna έχει πάντα στην τσάντα της!

Όταν έχεις 15689 διαφορετικά προϊόντα στις υπηρεσίες σου, ποια και πόσα από αυτά φτάνουν να γίνουν τα αγαπημένα σου; Και επίσης: με ποιο κριτήριο; Πάρε για παράδειγμα την Rihanna, την δημιουργό των Fenty, ένα brand με best selling foundation, gloss και πάει λέγοντας. Τι να (πρωτο)επιλέξεις;

Ο Hector Espinal, global make-up artist των Fenty, μόλις αποκάλυψε ποια είναι εκείνα τα τρία πράγματα που η Rihanna έχει πάντα μαζί της. Ή, με μια άλλη ανάγνωση, αν δεν έχεις ούτε ένα προϊόν Fenty (ακόμα), να από πού μπορείς να ξεκινήσεις τη συλλογή σου.

“Η Ri φοράει το Fenty Pro Filt’r Foundation καθημερινά και αλλάζει ανάμεσα στην Soft Matte και την Hydrating φόρμουλα” (λέγεται ότι φοράει την απόχρωση 330, αν σου αρέσουν οι λεπτομέρειες) λέει ο makeup artist και συνεχίζει: “Πάντα κάνει blotting στο κέντρο του προσώπου της καθώς ένα λιπαρό πηγούνι και ένα λιπαρό μέτωπο μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικά, ειδικά αν σε φωτογραφίζουν όλη την ώρα! Για να ταμπονάρει την λιπαρότητα χρησιμοποιεί το Fenty Invisimatte Translucent Blotting Powder το οποίο δεν έχει χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν δεν κάνει build up κατά την διάρκεια της μέρας”.

 

Last but not least, η Rihanna δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς gloss στα χείλη, ακόμη κι αν είναι εντελώς αμακιγιάριστη. Το Fenty’s Gloss Bomb Universal Lip Luminizer στην απόχρωση Fenty Glow είναι το αγαπημένο της και το περιγράφει ως το nude που ταιριάζει τέλεια σε όλες! Και μπορείς να δεις πόσο το αγαπά ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στις selfie της!

Last chance info: όλα τα προϊόντα Fenty θα τα βρεις στα Sephora.

 

Read More

And More