Αυτά τα brand μακιγιάζ υποδέχονται την άνοιξη με εκπτώσεις!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί: η άνοιξη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας! Επίσης, η άνοιξη σετάρεται πάντα με αυτή τη διάθεση ανανέωσης η οποία φυσικά περνάει και από το νεσεσέρ μας.

Τα πολύ καλά νέα είναι ότι μπορείς να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου και τα προϊόντα που έχεις μέσα σε αυτό αποκτώντας αγαπημένα beauty goodies με έκπτωση 30%!

Πιο συγκεκριμένα, η Max Factor, η Rimmel και η Bourjois υποδέχονται την άνοιξη με νέες τάσεις, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά beauty looks και ξεκινούν δυναμικά τη νέα σεζόν.

Μust-have προϊόν ομορφιάς, το Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation, για κάλυψη χωρίς ατέλειες και υγιή επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Επιπλέον, το Μax Factor Miracle Glow Duo, σχεδιασμένο ως highlighter πολλαπλής χρήσης, συνδυάζει ένα ιριδίζον και ένα ήπιο highlighter, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει και να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια. Για ακαταμάχητο look ματιών, η Max Factor προτείνει την παλέτα φρυδιών Brow Contouring Kit, που προσφέρει ένα πιο φυσικό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα, σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις για κάθε τύπο φρυδιών. Επιπλέον, η παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit είναι ιδανική για να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια, που μπορεί να απογειωθεί με το Rimmel Wake Me Up Mascara. Για ακόμη πιο γοητευτικό αποτέλεσμα, το Bourjois Rouge Edition Lipstick, ένα μοναδικό κραγιόν που προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη, συμπληρώνει την σαγηνευτική εικόνα.

Τα προϊόντα Max Factor, Bourjois και Rimmel London θα διατίθενται με έκπτωση -30% έως τις 30 Μαρτίου.

 

Read More

And More