Αυτά τα highlighter πρέπει να τα δοκιμάσεις ο-πωσ-δή-πο-τε!

Πριν 7-8 χρόνια πέρναμε lipgloss ή lip balm και το τοποθετούσαμε ψηλά στα ζυγωματικά για να πετύχουμε αυτή την εκθαμβωτική λάμψη που βλέπαμε σε κάποια μοντέλα και stars (όχι πολλές) στο κόκκινο χαλί. Σήμερα, στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις άπειρα τέτοια προϊόντα τα οποία κάνουν καριέρα με το όνομα highlighters και σου εξασφαλίζουν εκθαμβωτική λάμψη. Είναι δε τόσα πολλά αυτά τα προϊόντα ώστε δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Λοιπόν, στo TLIFE έφτασε μόλις αυτή η συλλογή και είναι… best thing ever! Ο λόγος για τις The Dew Manizer’sQuad της The Balm, τέσσερα υγρά highlighter που χρησιμοποιούνται και ως σκιά στο κινητό βλέφαρο και σου εξασφαλίζουν εκθαμβωτική λάμψη!

Τα δύο θρυλικά highlighter (Mary και Cindy) μπαίνουν στην ίδια συσκευασία με δύο ολοκαίνουργια (Betty και Bonnie) και τα τέσσερα μαζί δημιουργούν την πιο λαμπερή “συμμορία”. Αν και οι συσκευασίες είναι mini , δοκιμάζοντάς τις θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα για να αναδείξεις τη λάμψη στα ζυγωματικά σου ή όπου θέλεις!

https://www.instagram.com/p/BpmCmeqhdbe/?taken-by=make_me_up_cosmetics

Και τα τέσσερα μαζί κοστίζουν €34.50 και θα τα βρεις εδώ, στο www.makemeup.gr

Read More

And More