Αυτά τα λάδια σώματος θα σου δώσουν το τέλειο και το πιο ασφαλές μαύρισμα

Ένα από τα καλοκαιρινά trends των τελευταίων χρόνων που, από ότι φαίνεται, ήρθαν για να μείνουν είναι τα λάδια μαυρίσματος.

Το λάδι μαυρίσματος είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για ένα πολύ έντονο μαύρισμα, που σε συνδυασμό με τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας, βοηθά στην παράτασή του. Παρέχει έντονη ενυδάτωση της επιδερμίδας σε βάθος, ενώ παράλληλα απορροφάται γρήγορα και χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Η ανθεκτικότητά του στο νερό το καθιστά κατάλληλο τόσο για άντρες αλλά και για γυναίκες καθώς είναι ο απόλυτος σύντροφος στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και δραστηριότητες. Μην ξεχνάς να επιλέγεις αντηλιακά λάδια, δηλαδή λάδια μαυρίσματος με SPF καθώς σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτινοβολίες.

Ένα αντηλιακό λάδι, όπως το La Roche-Posay Anthelios XL της La Roche-Posay είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες χάρη στη υποαλλεργική και μη φαγεσωρογόνα του σύσταση. Το γεγονός οτι περιλαμβάνει το σύστημα φίλτρων Mexoplex® εγγυάται προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σειρά Anthelios συμπεριλαμβάνει αντηλιακά με SPF 50+ οπότε σίγουρα θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου. Μην ξεχνάς πως, όπως και τα κλασικά αντηλιακά, τα αντηλιακά λάδια πρέπει να εφαρμόζονται πριν από την έκθεση στον ήλιο και απαιτούν επανάληψη κάθε 2 ώρες.

Ανακάλυψε περισσότερα στο Notino.gr 

 

Read More

And More