Αυτά τα συγκλονιστικά μανικιούρ θα συζητηθούν περισσότερο από οτιδήποτε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Λένε πως όπως θα σε βρει η νέα χρονιά θα πορευτείς και για τις υπόλοιπες 364 μέρες. Σε αυτήν εδώ τη στήλη, λοιπόν, δουλεύουμε εντατικά για να σε βρει η νέα χρονιά με υπέροχα- συγκλονιστικά- ultra glam νύχια! Πώς το κάνουμε αυτό; Εδώ και πολυυυυ καιρό αναζητάμε στους πιο ψαγμένους λογαριασμούς στο instagram glam nail art που δεν περιλαμβάνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα και Άγιους Βασίληδες. Αυτή είναι η top λίστα στην οποία καταλήξαμε!

Red alert

@__luxk

Πρωτοχρονιά και γιορτές σημαίνει κόκκινα νύχια. Αν δεν θέλεις να κάνεις την διαφορά. Αν, όμως, θέλεις να ξεχωρίσεις τότε για το πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ σου μπορείς να προσθέσεις αυτό το twist με το negative space και τις γραμμές.

Half moon gold

@apresnailofficial

Αν σου αρέσει το glam στοιχείο αλλά σε διακριτικές δόσεις δεν έχουμε να σου προτείνουμε καλύτερο μανικιούρ από αυτό εδώ. Βάψε τα νύχια σου nude ή διάφανα και βάλε μόνο στην βάση τους ένα χρυσό ή ασημένιο βερνίκι.

Infinity Stones

@califreenails

Κάνε αυτό το μανικιούρ και δεν θα χρειαστεί να κάνεις οτιδήποτε άλλο για να κλέψεις την παράσταση. Αρκεί με το παραπάνω!

Shine… black like a diamond!

@imarninails

Αυτό που κάνει την διαφορά σε αυτό εδώ το μανικιούρ είναι ο τρόπος που είναι τοποθετημένες οι γραμμές στα τελειώματα δημιουργώντας μια edgy και πολύ ροκ διάθεση!

Φουτουριστικό halo manicure

@nail_swag

Το halo manicure το είχαμε δει ξανά περίπου επτά χρόνια πριν και επρόκειτο ουσιαστικά για μια γραμμή η οποία ήταν τοποθετημένη περιμετρικά του νυχιού. Αν είσαι αρκετά τολμηρή μπορείς να το υιοθετήσεις την πρωτοχρονιά στην πιο φουτουριστική εκδοχή του, όπως το βλέπεις εδώ.

The icy effect

@nail_swag

Αυτό το μανικιούρ κάνει ένα εφέ πάγου στα νύχια που μας αρέσει πολύ ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες ενισχύουν τον κατά βάση glam χαρακτήρα του. Σέταρέ το με χρυσά αξεσουάρ όπως βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Ombre glitter

@opi

Με αυτό το μανικιούρ παίζεις και safe και με το απαιτούμενο twist για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί το glitter τοποθετείται στο τελείωμα του νυχιού δημιουργώντας ένα ombre effect και όχι σε όλο το μήκος.

Chess nails

@nailsbymei

Την πρωτοχρονιά παίζουμε χαρτιά, η nails by Mei δημιούργησε αυτό το μανικιούρ με έμπνευση από την τράπουλα άρα αν το υιοθετήσεις θα έχεις πετύχει το τέλειο matchy- matchy!

French twist

@misspopnails

Γαλλικό αλλά όχι όπως το ξέρουμε. Αν θέλεις να έχει όλη η χρονιά ευχάριστες εκπλήξεις υποδέξου την με αυτό το twist στα νύχια σου!

Read More

And More