Αυτές είναι οι κρέμες που χρησιμοποίησε η αισθητικός της Hailey Bieber την ημέρα του γάμου της!

Το πέπλο της Hailey Bieber που έγραφε στην άκρη του “Till death do us apart” είχε 1.000.000 pins στο pinterest! Στον κόσμο της ομορφιάς αν έπρεπε να κάνουμε κάτι pin, αυτό θα ήταν η αλαβάστρινη επιδερμίδα της, εκείνη που είχε την τέλεια, εκ των έσω, γυαλάδα.

Ναι, η makeup artist Denika Bedrossian έκανε φοβερή δουλειά στο μακιγιάζ και ναι, η Jen Atkin ήταν αυτή που έπρεπε να κάνει τα πάντα για να σταθεί το βέλος, ωστόσο η επιδερμίδα της ήταν το κάτι άλλο και πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε τι έκανε/κάνει για να έχει αυτή την υπέροχη λάμψη.

https://www.instagram.com/p/B3xnG0XH1iQ/

Λοιπόν, η προσωπική της facialist, Melanie Grant, μας έκανε την χάρη και ανέβασε στο instagram αναλυτικά την λίστα των προϊόντων που εφάρμοσε στο πρόσωπο της συζύγου Bieber εκείνη την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/B3l6Lp0ht2j/?utm_source=ig_embed

Η beauty ρουτίνα της την ημέρα του γάμου της περιελάμβανε επτά συνολικά βήματα, αυτά που βλέπεις παραπάνω, εκ των οποίων δύο προϊόντα καθαρισμού (από ότι αποδεικνύεται λατρεύει και η ίδια το double cleansing αφού χρησιμοποίησε το Lait VIP της Biologique Recherche και το Purity Clean από Cosmedix), δύο serum, αντηλιακή, κρέμα ματιών και τη μάσκα ματιών σε εβδομαδιαία βάση, την Le Lift Flash Eye Revitalizer masque της Chanel.

Ειδικά η μάσκα ματιών είναι απαραίτητη καθώς οι νύφες κουράζονται αρκετά όσο πλησιάζουν οι μέρες ενώ το άγχος τους προκαλεί ένταση και τους στερεί τον ύπνο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, νύφες ή όχι, θέλουμε κι εμείς την ρουτίνα της Hailey Bieber έτσι α-κρι-βώς!

 

Read More

And More